Léleköntő

A Nem Adom Fel Alapítvány
Autizmus programja

Aszalósné Hermann Katalin gyógypedagógus, mentálhigiénés szakember

Az elmúlt 4,5 évtizedben, valamint 25 év gyógypedagógiai és klinikai gyógyító munkám során számos alkalommal szembesültem azzal, hogy családjaink valamely tagjának tartós fizikai (és/vagy) a mentális sérülése, (mássága) milyen mélységesen megrendíthet mindnyájunkat.
Ahhoz, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal és egymással, szükségszerűen, meg kell, hogy küzdjünk a veszteségek okozta fájdalmakkal, meg nem értéssel is.
Ezen az úton haladva azonban nemcsak megerősödhetünk, hanem számos olyan érték vár ránk, amelyek gazdagabbá, boldogabbá tehetik életünket, kapcsolatainkat.
Visszatekintve különböző típusú segítő munkáimra, (legyen az kórházi, iskolai, vagy egyéb csoportos/egyéni terápia) igazi „NAGY” eredménynek azokat a pillanatokat tekintem, amikor a közös munka során részese lehettem valami Új megszületésének.
Nagy megújulás, amikor rátalálunk belső erőforrásainkra, valós örömeinkre, reális céljainkra és meglévő adottságainkat elfogadva, fejlesztve teljes értékűen, boldogan éljük mindennapjainkat.
Ebben igyekszem segítséget nyújtani mindazoknak, akik nyitottak arra, hogy új távlatokat nyissanak önmaguknak, kapcsolataiknak.
Copyright © 2016-2018. Minden jog fenntartva. by Gergeli