ADÓ 1% FELAJÁNLÁSA

Doklist.com által hitelesített szervezet

Adó 1% felajánlása
 

Mi, a Nem Adom Fel Alapítvány idén is arra bíztatunk, hogy ajánld fel nekünk adód 1%-át.

Hogy miért éppen nekünk? Azért, mert ezáltal egy Te is részese lehetsz munkánknak, és sikereinknek.

 

Alapelvünk megalakulásunk óta változatlan: “Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen!”

Ez az alapelv határozza meg a Magyarországon egyedülálló Érzékenyítő Tréning Csapatunk munkáját, ez a fő üzenete a töretlen sikerű NEMADOMFEL Együttesnek is.

Ez határozza meg a közösségünk által működtetett Nem Adom Fel Kávézó és Étterem-beli különleges hangulatot is, és örömmel tapasztaljuk, hogy vendégeink fogékonyak erre az üzenetre!

Légy hát Te is partnerünk a munkában!

Ajánld nekünk adód 1%-át!

Mi sem egyszerűbb:

Ha adóbevallásodat a NAV készíti el, akkor az erre a célra kialakított 18SZJA nyomtatványt kitöltve tudsz rendelkezni adód 1%-áról, amit 2019. május 20-ig küldhetsz el a hatóságnak elektronikusan, postai úton, vagy ügyfélkapun keresztül.

Amennyiben munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásod, a 18EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban add át neki, vagy 2019. május 20-ig elektronikusan ügyfélkapun keresztül vagy postai úton eljuttathatod a NAV részére.

Egyéni vállalkozóként az adóbevallás részét képezi a rendelkező nyilatkozat, amit 2019. február 25-ig kell visszaküldeni. Abban az esetben, ha nem adóbevallásodkor nyilatkoztál, a 18EGYSZA nyomtatványt május 20-ig van lehetőséged eljuttatni a NAV-nak postai úton, ügyfélkapun keresztül, illetve elektronikusan.

Magánszemélyként az adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezhetsz , vagy az erre a célra kialakított 18EGYSZA jelű önálló nyomtatvány elektronikusan vagy postai úton történő visszaküldésével. Ennek határideje: 2019. május 20.

További tudnivalókat az SZJA bevallásról itt találsz. 


Adószámunk: 18256529-1-43Köszönjük segítségedet!

A NEM ADOM FEL Alapítvány csapata

A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %