Segítse programjaink megvalósulását adója 1%-ának felajánlásával

Támogassuk együtt sérültséggel élő társainkat, hogy felfedezzék, kiérleljék és hasznosítani tudják magukban lelki erejüket és mindazon képességeket, melyek által a legtöbbet hozhatják ki az életükből.

Adó 1% felajánlás a NEM ADOM FEL Alapítvány részére
Play Video

Mit kell tennem?

Válassza ki az Önre leginkább jellemző állítást a lentiek közül és tudja meg pontosan mi a menete az ADÓ 1% felajánlásának

Ha adóbevallását a NAV készíti el, akkor az erre a célra kialakított 18SZJA nyomtatványt kitöltve tud rendelkezni adód 1%-áról, amit 2019. május 20-ig küldhet el a hatóságnak elektronikusan, postai úton, vagy ügyfélkapun keresztül.

Amennyiben munkáltatója készíti el és nyújtja be adóbevallását, a 18EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban adja át neki, vagy 2019. május 20-ig elektronikusan ügyfélkapun keresztül vagy postai úton is eljuttathatja azt a NAV részére.

Egyéni vállalkozóként az adóbevallás részét képezi a rendelkező nyilatkozat, amit 2019. február 25-ig kell visszaküldeni. Abban az esetben, ha nem adóbevallásakor nyilatkozik, a 18EGYSZA nyomtatványt május 20-ig van lehetősége eljuttatni a NAV-nak postai úton, ügyfélkapun keresztül, illetve elektronikusan.

Magánszemélyként az adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 18EGYSZA jelű önálló nyomtatvány elektronikusan vagy postai úton történő visszaküldésével rendelkezhet. Ennek határideje: 2019. május 20.