Nemadomfel integrált táborok

Nemadomfel-tábor 
 
Alapítványunk értékrendjének legfőbb pillére a „mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen" mondat. Hisszük, hogy ez valóban igaz mindenkire, legyen ő akár fogyatékossággal élő személy, vagy roma ember,  vagy egy hétköznapi dolgozó ember, egy gyermekeit nevelő édesanya, vagy akár egy vezető beosztású hölgy vagy férfiú. Pontosan ezért célunk az is, hogy a társadalom minden részvevőjét közelítsük egymáshoz, teremtsünk nekik időt és alkalmat a valódi találkozásra. Azért, hogy megismerhessék egymás értékeit, gondolatait, az embert a másikban, s a másikon keresztül jobban megismerjék önmagukat.
 
 Erre a megismerésre hívunk mindenkit, és ennek a nagyszerűségét éljük meg minden nyáron integrált táborunk során. Itt ebben az egy hétben, szeretnénk megmutatni és újra, meg újra tapasztaltalni,  hogy mi az igazi „nem adom fel-lelkület".
 
Az immár legendássá vált Nemadomfel-tábort idén 
2017. július 15-21-e között rendezzük meg Debrecenben.
(JELENTKEZÉS ITT
 
Ezt a 200 fős integrált tábort fogyatékossággal élő fiatal barátainkkal együtt szervezzük, illetve valósítjuk meg. 
A táborban igen színes közösségek vannak jelen, és töltenek el egy hetet közösen. Résztvevők: diákok, segítők, önkéntesek, szociális szakemberek, érintett családok, nehéz sorsú roma gyerekek és családjuk, és természetese  fogyatékossággal élő barátaink. 
A táborban megkerülhetetlen a jókedv, a kikapcsolódás és felszabadultság, s mindenki megtalálhatja a neki tetsző eseményeket. Programjaink igen színesek! A palettánkon van vegyes kiscsoportos foglalkozás; csapatokba szerveződve játék, vetélkedő; sportesemény; kreatív kézműves-tevékenység; koncertek; bulik; különleges közösségi alkalmak.
Nagyon fontos számunkra a lelki töltet is, hiszen az az igazi közösség formáló erő, így minden este áhítatot is szervezünk, a lelki feltőltődésre vágyóknak.
 
Ahogyan az aa képekből is tükröződik, itt minden pillanat, minden alkalom valami hihetetlen különleges megtapasztalása a másik személynek, a közösség erejének, a valódi tabuk és falak mentes kommunikációnak, valamint a "nemadomfel-életérzésnek"
 
Ha tetszik ez a program várunk résztvevőként, tapasztald meg a csodát! Táborozásra fel!
 
NEM ADJUK FEL! 

A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %