Logo_Sozialmarie_100mm

Kedves Pályázó!

Köszönjük, hogy benyújtotta pályázatát a SozialMarie 2017. évi kiírására, melynek további menetével és a legfontosabb időpontokkal kapcsolatban szeretnénk Önt tájékoztatni.

Jelenleg is zajlik a közönségszavazás a honlapunkon a SozialMarie Közönségdíjak elnyerésére, egészen 2017. február 24. 24:00 óráig. Minden 2017. évi Ausztriából, Magyarországról, Csehországból és Szlovákiából benyújtott pályázat részt vesz a közönségszavazáson, mivel ezek az országok a SozialMarie tagországai, melyek egész területéről lehetett pályázni. Minden tagországban a legtöbb szavazatot elnyert projektnek ítéljük oda a közönségdíjat. A 4 közönségdíjas nyertes egy-egy a projektjét bemutató három perces imidzsvideót nyer. Bővebb információt a szavazás menetéről itt talál.

Megtekintette már a Projekt profilját? Látogassa meg a honlapunkat, és keresse meg a projektjét a kereső funkciók vagy a kulcsszavas keresés segítségével. Ha hibás adatokat talál a profiljában, kérjük, hogy mihamarabb tájékoztasson minket. Minden benyújtott pályázat profilja megjelenik a honlapunkon, így az Ön projektje is részévé válik egy folyamatosan növekvő társadalmi innovációkat gyűjtő adatbázisnak, mely Ausztria, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia, Németország és Lengyelország projektjeit fogja össze.

Március elején tesszük közzé a 2017. évi SozialMarie jelölteket. A jelölt projektekből a SozialMarie szakértői zsűri 15 díjazott projektet választ ki egy második zsűri ülés keretében. Minden jelölt projekt képviselőjét külön megkeressük, egyrészt, mivel meghívásra kerülnek a Díjátadóra, másrészt, mivel projektjeik bekerülnek a SozialMarie brosúrába is. A pályázók már a SozialMarie jelölést is fel szokták használni külső kommunikációjukban, melyhez majd a honlapról lementhető logókat biztosítunk. A kiválasztás menetéről szóló további információt itt talál.

Ezt követően a SozialMarie szakértői zsűri kiválasztja a 15 legjobb projektet, melyeket május 1-én a nyilvános Díjátadón, Bécsben az ORF RadioKulturhausban hirdet ki és díjaz.  Az első három nyertes projektet 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euró, míg további tizenkét projektet fejenként 2.000 euró összeggel díjazunk. A május 1-i Díjátadón emellett a 2017. évi fővédnökök kiválasztanak négy díjazott projektet. A SozialMarie fővédnökei vállalják, hogy a rákövetkező évben figyelemmel kísérik vagy valamilyen formában támogatják az általuk választott projekteket.

Kérem, amennyiben kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.

Sok sikert kívánunk az éppen futó közönségszavazásban!

Üdvözlettel,

Tornóczi Zsófia 
ungarische Koordination SozialMarie ///
SozialMarie magyarországi koordinátor

Unruhe Privatstiftung
Mittersteig 13/6 1040 Wien
Österreich
T: +36703238829
zsofia.tornoczi@sozialmarie.org
www.facebook.com/SozialMarie.hu
www.sozialmarie.org

 

 

Főoldal Az érzékenyítő tréning célja, bemutatása Munkatársaink Itt jártunk Rólunk mondták Fotógaléria Videógaléria Kapcsolat Referenciák Tréning beszámolók Megrendelőlap

TársszevezőCopyright © 2015-2019. Minden jog fenntartva. by Gergeli