Nem Adom Fel- 4. Rehab Critical Mass és táncos Flashmob egyetlen napon

Nem Adom Fel- 4. Rehab Critical Mass és táncos Flashmob egyetlen naponA Makellos Sans Tache Festivállal egyidőben -és annak részeként- rendezik meg Budapesten a már hagyománnyá vált Nem Adom fel- 4. Rehab Critical Mass Felvonulást.

Találkozzunk szeptember 30-án szombaton!


Program:

10.00 – 16.30 CSALÁDI NAP zenei és sport programokkal a Szent István téren. A Fodisz szervezésében: Kerekesszékes kosárlabda; Boccia; Ülőröplabda; Akadálymentes fitness; Integrált Zumba; Vakboksz; Kerekesszékes akadálypálya; Vaklabirintus Közben.

A színpadon a Makkelos Fesztivál résztvevői (5 különböző országból érkező, fogyatékossággal élő előadókból álló művészeti csoportok) zenélnek.

15.00 Gyülekezés a Clarck Ádám téren a Lánchíd budai hídfőjénél a „0” km kőnél.

15:30 Nemadomfel Flashmob- Itt a 2017-es Nem Adom Fel tábor dalának koreográfiáját táncolja el a tömeg. (A Flashmobról több információt a NEMADOMFEL FLASHMOB 2017 @ BUDAPEST Facebook-csoportban találsz.)


16.00 A menet elindul a Szent István térre

16.35 Érkezés a Szent István térre

16.35 -20.00 Szent István tér (a Bazilika előtt) - színes zenei- és kulturális programok, közösségi zenélés, Nemadomfel együttes stb.

18.00-19.00 Bazilika – Böjte Csaba gondolatai


A koncertek sora azonban itt nem ér véget. Október 1.-e vasárnap ugyanis a Zene Világnapja, így a jeles nap alkalmából is igazán izgalmas koncertnek lehetnek részesei, akik aznap 13:00-tól a Szent István Bazilikába látogatnak.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!


A felvonulás szervezője, együttműködő partnerünk a Rehab Critical Mass és a sportprogramok szervezője a 
Fodisz.A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %