2016. szeptember 21-22-én Nick Vujicic Magyarországra érkezik
azzal a céllal, hogy a 13-18 éves korosztály számára fogalmazza meg üzenetét önmagunk és mások elfogadásával kapcsolatban.

A szeptember 22-én, délelőtt 11h-kor tartandó diákoknak szóló előadás különlegessége, hogy regisztrációt követően, minden magyar iskola online bekapcsolódhat és Nick hiteles üzenete egy egész nemzedékhez juthat el egyszerre!

Várjuk minden magyarországi iskola csatlakozását!

A program üzenete:
Nick Vujicic sérültsége és szembeötlő mássága miatt rengeteg zaklatáson ment keresztül, amelynek fiatalkori “eredménye” saját öngyilkossági kísérlete volt. Személyisége mégsem a zaklatás visszamaradó pszichológiai hatásairól tanúskodik, épp ellenkezőleg: hihetetlenül példaértékű életével sérültek és nem sérültek ikonjává vált. Előadásain az általa megélt nehéz pillanatokról beszél, és azt tanítja, ami mindannyiunk számára karakterformáló hatással lehet: fordítsd a nehézségeidet lehetőséggé.

Nick Vujicic saját felismerésein keresztül kialakított életszeméletét átadva segít a fiatal nemzedéknek egy elfogadó és befogadó társadalom létrehozásában. 2016-os előadói körútja elsősorban a kamaszkorú fiataloknak szól.

A program célcsoportjai:
Elsődlegesen 13-18 év közötti fiatalokat várunk a programra. Az ő hatékony elérésük érdekében másodlagos célcsoportként számítunk az őket okatató pedagógusokra is.

Nick Vujicic magyarországi tartózkodásának időpontja: 2016.09.21.–22.

A diákok és az őket oktató pedgógusok számára tartott előadás időpontja: 2016.09.22. 11:00

Az előadás helyszíne: TÜSKECSARNOK 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.


A programba való bekapcsolódás lehetősége:
A diákoknak szervezett előadás különlegessége, hogy nem csak a Tüskecsarnok 3.500 fős helyszíni közönsége vehet részt a programon, hanem élő internetes közvetítés segítségével lehetőséget biztosítunk minden magyarországi iskolának, hogy diákjai meghallgathassák Nick Vujicic hiteles, életközpontú üzenetét önmagunk és mások elfogadásának fontosságáról. (A programot úgy próbáltuk kialakítani, hogy az iskolákban az első 3 óra megtartásra kerülhessen.)

Az élő közvetítés lehetővé teszi, hogy az előadáson elhangzó gondolatok egy teljes nemzedékhez egyszerre jussanak el! A program megkoronázásaként az előadás napját szeretnénk meghirdetni Magyarországon az “Elfogadás napjának.” Az iskoláknak a program élő közvetítése ingyenes, de internetes oldalon történő regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:
ISKOLA/INTÉZMÉNY NEVE:


ISKOLA/INTÉZMÉNY E-MAIL CÍME:


ISKOLA/INTÉZMÉNY CÍME (város, utca, irányítószám):
Amely osztályok személyesen szeretnének résztvenni a programon, azok számára jegyek 1.000 Ft-ért válthatók. Érdeklődni Csulák Nóránál lehet a 06 70 699 3307 számon, vagy a részvételi szándékot jelezni lehet a csulaknora@nemadomfel.hu!

Bízunk benne, hogy minden magyar iskola, minden 14-18 év közötti diákjához eljuthat Nick Vujicic üzenete!

Budapest, 2016.08.29.

Dely Géza
Kuratóriumi elnök