NTP-FTP-15-0031 - Nemadomfel Show

NTP-FTP-15-0031 - Nemadomfel Show

 

A Nem Adom Fel Alapítvány egy új projektet indított el és valósított meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET), illetve a Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogatásával, melynek keretében 10 fogyatékossággal élő fiatallal készítettek el egy integrált produkciót, Nemadomfel Show címmel. 

A Nemadomfel Show egy integrált műsor, melyben fogyatékossággal élő, illetve nem fogyatékossággal élő művészek vesznek részt. A show zenei, táncos, illetve színházi elemekre épül. A Nem Adom Fel Alapítvány programjának keretében egy castingon kerültek kiválasztásra a show résztvevői a különböző fogyatékossággal élő jelentkező közül. A szereplők között vannak mozgássérült, hallássérült, értelmi sérült táncosok, látássérült, mozgássérült és értelmi sérült zenészek, illetve énekesek, és értelmi sérült bohócok, színészek.

A válogatás után a résztvevők egy intenzív felkészítő táborban vehettek részt, ahol a show végleges forgatókönyve a szereplőkkel közösen lett megírva, rájuk szabva a szerepeket. A tábor után kezdődött az intenzív munka, a jelenetek, zeneszámok, tánckoreográfiák pontos összeállítása, majd pedig a próbák külön-külön csoportonként, s természetesen közösen is.


 

A résztvevők egy közös nagy előadásra készültek fel, ahol a Nemadomfel Show debütált hazai közönség előtt. A műsort körülbelül 50-80 fő jött el megtekinteni, ahol a produkció hatalmas sikert aratott. A Nemadomfel Show készítői és szereplői, továbbá a Nem Adom Fel Alapítvány reméli, hogy a különleges és egyedi műsor külföldre is eljuthat. :)

 


 

A weboldal, a rajta található összes képpel és egyéb tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll.
Copyright © 2013 - Nem Adom Fel Alapítvány - Budapest - Minden jog fenntartva

Style Setting

Fonts

Layouts( inner pages )

Direction

Template Widths

px  %

px  %