A Nem Adom Fel Alapítvány küldetése

Célunk, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy mindenki felfedezze és kibontakoztassa magában azokat az értékeket, amellyel tenni tud azért, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni tudó és akaró társadalom formálódjon Magyarországon.

“Mi fogyatékossággal élő emberek gyakran érezzük azt, hogy életünket determinálta az a testi, vagy mentális hiány, amely miatt fogyatékosnak tart bennünket a világ és ami miatt gyakran mi is ebből eredeztetjük identitásunkat.” – nyilatkozta Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője 2019. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Világnapjára szervezett, Nemzeti Színházban zajló Gálaesten.

“Mi a Nem Adom Fel Alapítványnál valljuk, hogy a sorsunkat és a boldogságra való lehetőségünket nem az határozza meg, mi történik velünk, hanem az, miként reagálunk ezekre a történésekre.” – folytatta. ” Ez azt is jelenti, hogy a felelősség nálunk van. Nekünk kell választanunk, mint egy útelágazásnál, ahogy Nick Vujicic, a világhírű, kezek és lábak nélkül született prédikátor és motivációs tréner is mondja: “Döntést kellett hoznom, hogy mérges legyek-e azért Istenre amim nincs, vagy hálás legyek azért, amim van.”
Mi döntöttünk! Hálásak vagyunk mindazért, amink van, vállaljuk a felelősséget döntéseinkért és ezt nem adjuk fel!

Papp Szabolcs – szóvivő | Nem Adom Fel Alapítvány

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content