Ismerjen meg bennünket!

Alapítványunkról

A NEM ADOM FEL nem pusztán egy szervezet neve, hanem egy lelkület, újfajta megközelítés a szociális területen, amely áthatja csapatunkat. 

Célunk, hogy a társadalom hátrányos helyzetű tagjai (fogyatékosággal élő személyek, tanulásban akadályozottak, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok, időskorúak, stb.) higgyenek abban, hogy szükség van a tehetségükre, és ha nem adják fel, képesek lehetnek a sikerre, az értékteremtésre. 

Ahhoz szeretnénk hozzásegíteni Őket, hogy a saját erejüket, tehetségüket megélve, felhasználva programjainknak aktív közreműködői, sőt létrehozói legyenek, sajátjuknak, saját teljesítményüknek érezve azokat. Hisszük, hogy az Ő küzdelmükben rejlő erkölcsi tőke gazdagíthatja, nemesítheti a társadalmat.

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre:

Stratégiai partnereink

Történetünk

Szervezetünk 2005-ös megalapítása óta folyamatosan nagyon aktív munkát folytat, számos rendezvényünk, aktuális programunk, pályázati projektünk mellett sok állandó programunk is van, melyek folyamatosan működnek:

Futárszolgálat Budapest területén, illetve belföldön

Futárszolgálatunknál megváltozott munkaképességű, elsősorban autizmussal élő kollégáink dolgoznak, akik Budapesten belül gyalogosan illetve tömegközlekedéssel szállítanak. Cégek és magánszemélyek részére egyaránt vállaljuk csomagok szállítását, akár azonnali határidővel, illetve szóróanyagok terjesztését nagy tételben is.

Nagy Lépés Futárszolgálat

2019-

Minőségi vendéglátás és társadalmi szemléletformálás

Budapest első, fogyatékosággal élő emberek által létrehozott és működtetett kávézója ami egyben fővárosunk egyik leggazdagabb kulturális programkínálatával működő vendéglátó helye is.

Nem Adom Fel Kávézó & Étterem

2016-

Rendszer szintű segítség

Autizmussal élő gyermekeket fejlesztő és az őket nevelő magyarországi és erdélyi családokat támogató emelt óraszámú, intenzív program.

Léleköntő Program

2014-