Böjte Csaba Füveskönyve – Könyvbemutató

Csaba testvérhez rendszeres jár Erdélybe a NEMADOMFEL Együttes csapata, így nagy öröm számunkra, hogy szeptember 6-án a Nem Adom Fel Kávézó és Étterembe látogat, hogy bemutassa Füveskönyvét.

2021. SZEPTEMBER 6., HÉTFŐ, 19:00 
Nem Adom Fel Kávézó és Étterem (Budapest, VIII. Magdolna u.1.)

Böjte Csaba Füveskönyve – KönyvbemutatóA könyvbemutatón Böjte Csaba, Csender Levente és Lettner Krisztina beszélget Köleséri Sándorral a könyv születéséről.

A helyszínen szeptemberben megtekinthetőek és megvásárolhatóak Lettner Krisztina Csaba testvérről készített fényképei. A vásárlással a Dévai Szent Ferenc Alapítványt támogatják.FONTOS! A rendezvényen a résztvevők létszáma korlátozott, ezért regisztrációhoz kötött. Regisztráció és további információk a www.ars-sacra.hu oldalon.”Öt hét Böjte Csaba ferences szerzetessel.

Több ezer kilométer utazás Erdélyben, útközben beszélgetések az életről, halálról, hitről, szolidaritásról és nagyon sok mindenről, ami a ma emberét foglalkoztatja. Így lett a kilométerekből belső utazás, és így született meg útközben Csaba testvér füveskönyve és rengeteg szép fotó. Kipróbált gondolatok, amelyek megtisztítják az ember lelkét, öntudatra ébresztik, megvigasztalják, reményt, kapaszkodót adnak az egyre zajosabbá váló világunkban. Elmélkedések a ma emberéről, örök érvényű és friss gondolatok, gyakorlati tanácsok arról, hogy milyennek kellene lennünk, hogy boldogabbak legyünk, és mit kellene cselekednünk, hogy ez a világ jobb és élhetőbb legyen.”


(Csender Levente, József Attila-díjas író, Csaba testvér gondolatainak formába öntője)A program a Köszönjük Magyarország! pályázat keretében valósul meg”

https://www.facebook.com/events/1166722477072764

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content