Autizmus Világnap 2020 – Interjú Mucsi Károly Antallal

Az Autizmus Világnap alkalmából ezen a héten minden nap egy autizmussal élő kollégánkkal beszélgetünk arról, hogyan éli meg a jelenlegi vírusjárvánnyal és kijárási korlátozással kapcsolatos élethelyzetet.

Autizmussal élőként, hogyan éled meg ezt a mostani helyzetet?

Igen, valóban autista Aspergeres szindrómás vagyok. És hát én mint autista létemre még eleinte nehezen, de most már sokkal könnyebben viselem el ezt a változást. Mármint a koronavírus járvány miatt.

Mi hiányzik a legjobban?

Mivel sokat járok közösségekbe, meg munkába és mindenhonnan, a munkahelyemről, és a közösségekből is számos sok jó barátra tettem szert, így most eléggé hiányoznak nekem és sokat gondolok rájuk.

De szerencsére a Facebookon vagy mobiltelefonon tudok Velük beszélgetni. Így hát mindig tudunk egymásról, hogy ki, mit csinál otthon. De azért a személyes találkozás sokkal jobb lenne.

Hogyan telnek a napjaid otthon? Mit csinálsz?

Ami az itthon maradásomat illeti: nem szoktam egész nap itthon lenni el szoktam menni bevásárolni a közértbe, piacra, és ahová még szükséges.

Ahol én lakom az anyukámmal ott van a Városliget is, ahol szinte minden nap szájmaszkban szoktam legalább egy órát sétálni. Leginkább délelőtt és időnként az édesanyám is el szokott kísérni.

Ami pedig ezt az interjút illeti, szívesen benne vagyok és csak várom azt az időpontot amikor sorra kerülök .

További szép korona vírusos mentes napokat szeretnék Neked kívánni De nem csak Neked de az egész alapítványnak is és családodnak is.

Sok szeretettel: Mucsi Károly Antaltól

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content