Botos Barbara

2018-ban jelentkeztem önkéntesnek az Alapítványhoz. A '18as Sziget Fesztiválon találkoztam először a csapattal, ahol én is önkéntesként ténykedtem egy másik egyesületnél az XS Landben. Külsősként is nagyon kedves és aranyos volt velünk mindenki az Alapítványtól, így a Sziget után szinte rögtön jelentkeztem önkéntesnek.

Milyen önkéntes feladatokban vettél/ veszel részt?

Főként egész napos és/vagy hétvégi programokra tudok becsatlakozni, de ezek is egészen színes palettán mozognak. Voltam már: gyerekekkel játszó önkéntes, amíg a szülők rendezvényen voltak; iskolás csoportokat kísérő önkéntes érzékenyítő programon, kenyereket kenő önkéntes; asztalokat pakoló önkéntes; Erasmus+ programon kísérő önkéntes; csoportvezető önkéntes Arénás rendezvényen.

Mit jelent Neked NEM ADOM FEL Önkéntesnek lenni?

Számomra NEM ADOM FEL Önkéntesnek lenni azt jelenti, hogy lehetőséget kaphatok minden alkalommal arra, hogy a többi NAF-ostól róluk, és ezáltal magamról is tanulhassak. Mi volt a legváratlanabb, legizgalmasabb, legmeglepőbb, legmeghatóbb, legviccesebb, leg…. élményed NAF önkéntesként?

A legviccesebb élményem az önkénteskedés folyamán az volt, amikor a walkie-tolkie használhattam csoportvezetőként 🙂 A legmeghatóbb pedig amikor az Erasmus programon jelnyelvi tolmácsként vehettem részt a tapasztalati szakértők saját magukat és a NAF-ot bemutató programján, bemutatva így az én hivatásomat is a többi résztvevőnek.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content