Huszka Zoli, aki aztán tényleg egy EGYÉNISÉG

Mindenki ismeri, mindenki szereti, mindenre van válasza, magyarázata. Tud nagyon komoly lenni, ha fontos, őt érdeklő témákról van szó. Imád énekelni, szerepelni, a színpadon érzi igazán elemében magát. Oszlopos tagja a NEMADOMFEL Együttesnek. A 37 éves Zoli – ki gondolná? – már 2007 óta kötődik az Alapítványhoz.
Huszka Zoltán
Huszka Zoltán, Fotó: Dely Dávid


Zoli: 2007-ben Portugáliában léptem fel először az Együttessel, Dely Géza hívott, akkor még ő volt a zenekar vezetője. Az első számom a Régi iskola volt. Én írtam a dalt, én is énekeltem. Azóta vagyok tagja az Együttesnek. És a kórusban a NEVER GIVE UP Gospelben is énekelek.

Csilla: Milyen érzés „nemadomfelesnek” lenni?
Zoli: Nagyon jó érzés. Szeretem.
Csilla: A zene a mindened?
Zoli: Igen. Zongorázni is tudok, 10 éves korom óta zongorázom. 66 saját dalt írtam. Az egyik kedvenc a Megyek nyugdíjba, azt Barna zenésítette meg. Táncolni is szoktam.
Csilla: Most itt a táborban „fesztivál” van. Tetszik?
Zoli: Nagyon. 2012 óta járok táborba. Van itt minden: buli, zene, játék és medence. Itt mindenki szereti egymást. A legjobban a világon Papp Szabit (Alapítvány szóvivője) és Dely Gézát (Alapítvány elnöke) szeretem, és az összes lányt. Minden este naplót írok, mielőtt lefekszem. Minden élményt leírok. Otthon is. Otthon a családommal és két testvéremmel lakom. Kertészkedem is néha. Boldog vagyok így. Most már téged is szeretlek…

Mit fűzzek ehhez hozzá? Imádom!

Szöveg: Dubniczki Csilla

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content