Kaszai Dalma

"Örültem a feladatnak, mert nagyon szeretem, ha tevékenyen telnek a napjaim. A munkám során feladataim közé tartozik a kávéház takarítása és előkészítése a vendégek számára."

Kaszai Dalma vagyok, 22 éves. 2019. december 9-e óta dolgozom a kávézóban.

Az iskola elvégzése után nagyon szerettem volna elhelyezkedni, barátnőm tanácsára a Nem Adom Fel Alapítványhoz is beadtam önéletrajzomat. Nagyon vártam már, hogy behívjanak állásinterjúra. Végül december 6-án, Mikulás napján megcsörrent a telefonom, jött a várva várt hívás. Behívtak állásinterjúra. A megbeszélés után, december 9-én kezdhettem dolgozni, kezdetben még Kiss Barna hangszerboltjához kellett reklámszöveget felraknom a hangszerbolt facebook oldalára. Mindig a kávéházból dolgoztam. Egyik nap megszólított Ágota, hogy lenne-e kedvem a kávézóban dolgozni, mint kisegítő, takarító munkatárs.

Örültem a feladatnak, mert nagyon szeretem, ha tevékenyen telnek a napjaim. A munkám során feladataim közé tartozik a kávéház takarítása és előkészítése a vendégek számára.

Nagyon szeretek itt dolgozni, bár még rövid ideje dolgozom csak itt. A munkatársak nagyon kedvesek és mindenki nagyon figyelmes.

Csapatépítő program keretein belül részt vettem a kávéházi alkalmazottakkal moziban, ami nagyon jó volt, nagyon jól éreztem magam. Még a koronavírus megjelenése előtt volt a kávéházban a farsangi buli, ahol méhecskének öltöztem. Az az este is nagyon jó hangulatban telt.

Remélem, hogy mihamarabb megnyílik újra a kávézó és folytathatom munkámat. Már nagyon hiányzik.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Megszakítás