Sudár Heni

Az alapítvánnyal 4-5 éve ismerkedtem meg. Édesanyám kolléganője ismerte a drága Csorba Nórit, aki által elmentem az első Nem Adom Feles programomra! Nagyon izgalmas volt számomra, mert nem tudtam miféle „munka” lesz, de abban biztos voltam, hogy sérültekkel kell majd együtt dolgoznom. Szerencsére az első pillanattól kezdve mindenkivel megvolt a közös hang, és úgy tudtam elhagyni a Piacok Napját, hogy rengeteg élménnyel gazdagodtam. Onnantól kezdve pedig próbáltam minél több eseményre eljutni.

Milyen önkéntes feladatokban vettél/veszel részt szívesen?

A feladataim többek között az említett Piacok napja, a Fogyatékosok világnapján tartott önkénteskedés, a SZIGET Fesztivál XS Land csapatának erősítése, a Nick Vujicic rendezvény lebonyolításában való segédkezés, valamint az alapítvány Léleköntő programján és anyák napján gyerekfelügyelet vállalása volt. Minden egyes önkénteskedés feltöltött pozitív energiákkal és inspirált, hogy folytassam, azt, amit szeretek.

Mit jelent Neked NEM ADOM FEL Önkéntesnek lenni?

A Nem Adom Fel Alapítvány nagy hatással volt az életemre. Nemcsak nagyszerű embereket ismerhettem meg általa, hanem segített elindulni az utamon és megtalálni azt a hivatást, amit szeretnék végezni. Szeretek olyan közösségben lenni, ahol elfogadnak és támogatnak, szeretek új dolgokat tapasztalni, szeretek elérzékenyülni minden egyes alkalommal, amikor meghallom a „A lelked másik oldalán”-t és szeretek Nem Adom Fel önkéntes lenni!

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content