Szűcs Réka

Egy csoporttársam és kedves barátnőm mesélt az élményeiről, amelyeket NEM ADOM FEL önkéntesként szerzett. A történetek mind tele voltak örömmel, boldogsággal és szeretettel, így hát nem volt kérdés, hogy jelentkezzek-e én is. Azóta én is átélem ezeket az élményeket, és örömmel, boldogsággal, szeretettel mesélem tovább a barátaimnak.

Milyen önkéntes feladatokban vettél részt?

Az első esemény, amin részt vettem, a Sziget Fesztivál keretein belül zajlott. Intenzív öt nap volt, tele programokkal, új szituációkkal, megoldandó feladatokkal és egy olyan adrenalin lökettel, amelyet talán még sosem éltem át. Nagyszerű volt! Ezen kívül lehetőségem nyílt arra, hogy a NEM ADOM FEL Együttest koncertre kísérjem, részt vegyek a kávézóban egy előadás lebonyolításában, és iskolás önkénteseket irányítsak Nick Vujicic budapesti előadásán.


Mit jelent Neked NEM ADOM FEL Önkéntesnek lenni?

Az önkénteskedés számomra meghatározó élmény, hiszen együtt tölthetek egy (vagy több) napot olyan emberekkel, akiknek a közelében teljes mértékben fel tudok töltődni, és akik között levakarhatatlanul, állandóan késztetést érzek a mosolygásra. Amikor az ember egy-egy ilyen nap után hazaér, akkor jön rá arra, hogy mennyi mindent csinált aznap és még a máskor lehetetlennek vélt feladatokat is félkézzel megoldotta. Nem tudom, hogy mi az a varázserő, ami átjárja a levegőt a NEM ADOM FEL csapat körül, de hogy létezik, az egészen biztos!

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content