Csapatépítés felsőfokon – a pándi Nemadomfel Házban jártak az Union önkéntesei

Amikor társadalmi felelősségvállalásról beszélünk, sokaknak jut eszébe pénz, esetleg erkölcsi támogatás. Pándon a Nemadomfel Házban az Union Önkéntesei megmutatták, hogy valóban mit is jelent.

Számos cégtől lehet hallani mennyire fontos a társadalmi felelősségvállalás, viszont kevés esetben realizálódik ez ennyire. 18 főből álló igen kedves, közvetlen emberek vettek részt az akción, amelynek keretében az önkéntesek gyorsan meg is “szereltek” mindent, ami a ház körül elromlott. Sőt grátisz építettek a gyerekek számára szalonnasütögetős helyet is. Emellett volt kerítésjavítás, kiülő festés, udvarrendezés. Minden, amire hirtelen igény volt, és minden, amiben csak segíteni tudtak.  

A jó hangulatú közös ebéd a gyerekekkel igazán csak megalapozni tudta a későbbi eseményeket. Vegyes csoportok alakultak, felnőttek-gyerekek párban játszottak. Leírhatnánk, hogy volt igaz-hamis játék, vagy azt, hogy mennyire nem is olyan egyszerű eljuttatni közösen a szívószálat a célig, mégis inkább szóltak ezek a játékok egymás megismeréséről, támogatásáról.  

Szép napot töltöttünk együtt, olyan igazi emlékfélét. Reméljük, hogy az elkövetkezendő időben is lesz alkalom a közös találkozásra.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Megszakítás