Augusztus 03-07. | Integrált nyári tábor gyermekeknek

A Nem Adom Fel Alapítvány 7-14 éves gyermekek részére kézműveskedéssel, sporttal és sok-sok élménnyel fűszerezett egyhetes táborozási lehetőséget kínál Horányban

Lelket öntünk a világba!

Alapítványunk lehetőséget teremt arra, hogy a társadalom hátrányos helyzetűnek minősített tagjai újra tudják értelmezni a helyüket és küldetésüket a világban.

Egyéni képességek kibontakoztatása

Olyan nagyszabású programok létrehozása, amelyek megvalósításába bevonódva a hátrányos helyzetű emberek megélik a sikerre, a győzelemre való képességüket.

Segítségnyújtás nehéz élethelyzetben

Akik az átlagosnál nagyobb terheket hordoznak az életben azoknak próbálunk konkrét segítséget adni a nehézségek lekűzdéséhez és lelket önteni beléjük amikor csüggednek.

Befogadó társadalom

Rendezvényeken, szakmai programokon a hátrányos helyzetű emberek közreműködésével olyan értékeket közvetítünk ami elősegíti azt, hogy a társadalom minden tagja megbecsülve érezze magát.

Nem Adom Fel Egyéniségek

Önkénteseink: Interjú Fazekas Istvánnal

Sokan vagyunk, sokfélék. De ha van egy jó csapat, egy jó közösség, és egy közös szemléletmód, akkor ragaszkodunk hozzá. Sorozatunkban most olyan önkénteseket mutatunk be, akik hosszú évek óta részt vesznek az Alapítvány életében, rendezvényeken, fellépéseken mindig ott vannak. Nélkülük szegényebbek lennénk, hiszen már ők is meghatározó szereplői lettek az Alapítvány életének. Ők az ÖNKÉNTESEK. Így nagybetűvel. Bár a legtöbb önkéntes a női nemet képviseli, azért vannak kivételek. Mint a mostani interjú alanyom, Fazekas István.

Ne maradjon le újdonságainkról!

Rólunk mondták

Gieszer Richard – Fotográfus

Gieszer Richard – Fotográfus

"Szemmel láthatóvá válik, mire volna képes az ember, ha jó célok érdekében együttműködésre használná az energiáit, s erősen kitűnik az is, hogy egymás szolgálata, segítése által lehetünk igazán boldogok és

Böjte Csaba – Ferences rendi szerzetes

Böjte Csaba – Ferences rendi szerzetes

A Nem Adom Fel nagy Családját azért tartom nagyon nagyra, mert itt a sérültek, fogyatékosok, bajban lévők egymásra találnak, közösségben vannak és közösen olyan értékeket tudnak teremteni, ajándékozni, felszínre hozni

Dávid Lívia – HR tanácsadó – MAVÍR Zrt.

Dávid Lívia – HR tanácsadó – MAVÍR Zrt.

"A „Nem Adom Fel” mögött maga az életösztön rejlik, így mindenki számára értelmezhető üzenettel bír. Megtisztelő a részesévé válni mindannak, ami e hívószavak jegyében, az Alapítvány munkája nyomán születik."