Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Roll Natural - Gördüld be velünk a világot

Inkák Aranya kiállítás

Egy szép nyári napon a Roll Natural csapat célba vette a Komplexet, hogy együtt fedezze fel a Dél-Amerikát egykoron uraló nép eredeti kincseit. Egy távoli, misztikus, letűnt világbirodalom titkai tárultak fel előttünk!

Elolvasom »
Piacok Napja 2019

Piacok Napja 2019

Június 23-án 6. alkalommal került megrendezésre a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében az integrált Piacok Napja az Erzsébet téren. Több mint 150 árus, és 20 fogyatékossággal élő emberekkel foglalkozó civil szervezet árulta portékáit.

Elolvasom »
Roll Natural - Gördüld be velünk a világot

Gödöllői kirándulás

Csodás nyári időben kirándultunk nyolcan a gödöllői Grassalkovich Kastélyba. Végignéztük a császári pár gyönyörű lakosztályait. Gróf Andrássy Gyula meglepetés táncával visszarepülhettünk egy kicsit a múltba is.

Elolvasom »
Roll Natural - Gördüld be velünk a világot

2 éves a Roll Natural!

Nem is tölthettük volna eseménydúsabban, vidámabban a Roll Natural csapatának második születésnapi megemlékezését! A Margit szigeti összejövetel során a gyerekek kipróbálhatták többek között; a szájjalfestést, az ördögbotozást, illetve, népszerű volt az arcfestés is. A Roll Natural szülinapjának a fénypontja pedig a Roll Dance műsora volt.

Elolvasom »
All Volunteers Önkéntes program

Sikeresen lezajlottak az All Volunteers tréningjeink

Márciusban és áprilisban, két turnusban zajlottak azok a tréningek, melyeket az All Volunteers nemzetközi pályázatban résztvevő partnerek dolgoztak ki közösen, s amelynek célja 20 fogyatékossággal élő fiatal bevonása volt sportszervezői és sportvezetői tevékenységekbe.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!