Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Roll Natural - Gördüld be velünk a világot

Szabadidő a természetben

Hiszed vagy sem, a mi kis szép hazánk olyan szerencsés helyzetben van, hogy számos, nemzetközi szinten is ritkaságnak számító természeti értékkel rendelkezik. Sokszor nem is hinnénk, hogy milyen különleges természeti képződmények, állatok vagy növények osztoznak itt velünk. Olyan élőhelytípusok, növény- és állatfajok sokasága található meg hazánkban, melyek teljesen egyedülállóak a világon.

Elolvasom »
Roll Natural - Környezetnevelése tréning iskolásoknak

Környezetnevelési tréning

A Nem Adom Fel Alapítvány Roll Natural csapatának célkitűzései közé tartozik többek között, hogy Környezetnevelési tréningeket tartson általános iskolás gyerekek számára. Tréningünk fő célja, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét a környezetvédelem fontosságára.

Elolvasom »
Fazekas István

Önkénteseink: Interjú Fazekas Istvánnal

Sokan vagyunk, sokfélék. De ha van egy jó csapat, egy jó közösség, és egy közös szemléletmód, akkor ragaszkodunk hozzá. Sorozatunkban most olyan önkénteseket mutatunk be, akik hosszú évek óta részt vesznek az Alapítvány életében, rendezvényeken, fellépéseken mindig ott vannak. Nélkülük szegényebbek lennénk, hiszen már ők is meghatározó szereplői lettek az Alapítvány életének. Ők az ÖNKÉNTESEK. Így nagybetűvel. Bár a legtöbb önkéntes a női nemet képviseli, azért vannak kivételek. Mint a mostani interjú alanyom, Fazekas István.

Elolvasom »
Fabók Endre

Interjú Fabók Endrével

„Sziasztok! Fabók Endre vagyok, kaptam egy kérést, miszerint egy kicsit mutatkozzam be nektek. Ebben segítőtársam lesz, aki már több felvételt készített rólam: most a kamera mögött nővérkém ül, maszkban, ilyen világot élünk… és ő segít nekünk ezt rögzíteni. Ő lesz az, aki felolvassa a Csilla által összeállított kérdéseket, amelyekre igyekszem kielégítően válaszolni. Kati, jöhet az első kérdés! :)”

Elolvasom »
Kaszás Jánosné Ica

Kaszás Jánosné Ica

“…Csakhogy megálltam, benéztem az ablakon, de nem volt már bátorságom az ajtón is bemenni. Sajnos nálam évtizedek óta fennálló probléma volt, hogy egy beszűkült világban éltem a napjaim. Nem ültem be sehova, nem ettem mások előtt, és ha több ember volt valahol, inkább nem mentem be. Ezért is kihívás volt számomra emberek között lenni és dolgozni…”

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!