Szilágyi Máté – a Nem Adom Fel Szeged csapatának tapasztalati szakértője

Nagy örömünkre elindult a Nem Adom Fel Szegedi Tréningcsapat Facebook oldala naponta friss információkkal, az aktuális események teljes dokumentálásával. Sorozatunkban már szerepelt a csapatból Bodnár Zoltán, Paulik Fecó, most pedig szeretnénk bemutatni Szilágyi Bencét is, aki 2018 óta dolgozik Alapítványunknál

Kedves Máté! Kérlek mesélj pár szót magadról!

Szilágyi Máté Bence vagyok Szegeden élek édesanyámmal és a családommal. Születésemkor oxigénhiány lépett fel, így jobb oldalamat tudom tevékenyebben használni. Elektromos kerekesszéket vezetek, amit a jobb kezemmel tudok irányítani. A Nem Adom Fel Alapítványnál dolgozom tapasztalati szakértőként. 1998-ban (6 éves koromban) felkerültem Budapestre Általános iskolába a Mexikói útra. 2009-ben az Általános iskola elvégzése után a Marczibányi térre kerültem, ahol 2015 júniusában sikeres érettségit tettem majd hazakerültem Szegedre és azóta is itt élek.   

Hogyan kerültél az alapítványhoz, a szegedi csapathoz és mi itt a feladatod? Hogy érzed ott magad?

2018-ban Paulik Fecó barátom mutatott be Papp Szabinak, akivel az előbb felsorolt dolgokról beszélgettünk és arról, hogy szeretnék dolgozni. 2018 márciusában kerültem az Alapítvány szegedi csapatába, ahol nagyon jól érzem magam. Az érzékenyítő tréningeken szájjal festő foglalkozásokat tartok a gyerekeknek, fiataloknak.

Mit jelent neked a “nemadomfel” érzés, lelkület?

Ezen még nem gondolkodtam.

Szabadidődben mit csinálsz szívesen?

Szabadidőmben szeretek a nagyszüleimmel együtt tévét nézni, és beszélgetni, illetve a számítógépen az engem érdeklő – sport és egyéb – témákról olvasni.

Milyen terveid, álmaid vannak a jövőben?

Szeretnék minél tovább az Alapítvány csapatában dolgozni, továbbá a jövőben az érzékenyítő tréningjeink alkalmával szeretném részletesen megismertetni a floorball nevű teremsportot a résztvevőkkel.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content