Érzékenyítő tréning munkáltatóknak

Egyre több munkáltató alkalmaz megváltozott munkaképességű személyt. Ahhoz, hogy a közös munka hosszú távra szóljon, nemcsak egy képzett, megfelelő tudással bíró megváltozott munkaképességű emberre van szükség, hanem ugyanilyen fontos az elfogadó/befogadó közösség is.

Munkáltatói tréningjeink ehhez nyújtanak támogatást. A tréningek során különböző fogyatékossággal élő, képzett tapasztalati szakértők ismertetik meg a munkavállalókat a fogyatékos személyek képességeivel, speciális kommunikációjával, a siket emberek kultúrájával.

A résztvevők képessé válnak arra, hogy a fogyatékos emberekkel kapcsolatban az ismeretlen élethelyzetből fakadó ellenérzéseiket, előítéleteiket felismerjék, kezeljék, illetve megszüntessék. Képessé válnak arra, hogy adekvát módon tudjanak kommunikálni, kapcsolatba lépni fogyatékos emberekkel, alkalmazni tudják a megfelelő kommunikációs és viselkedési normákat.

A résztvevők képessé válnak arra, hogy a tréningen elsajátított tudás alapján elősegítsék a hatékony, együttműködésen alapuló intézményi kultúra kialakulását a saját munkakörnyezetükben.

Rendeljen Ön is tréningjeink közül!

Válasszon szemléletformáló, érzékenyítő tréningjeink közül és kérje árajánlatunkat.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content