#szemléletformálás

Láss más szemmel!

„Alázattal kell megállnunk a másik ember egyénisége, személyisége előtt, és el kell tudnunk fogadni azt, hogy az sok tekintetben „más” mint mi.” (Gyökössy Endre)

Pedagógusoknak

Az eltérő fejlődésű gyermekek jobb megértését segítő interaktív felkészítő pedagógusoknak

Óvodásoknak

Saját környezetben, meghitt légkörben, játékos elemekkel tarkított szemléletformáló program

Iskolásoknak

A befogadó szemléletet, hatékonyabb együttműködést és az egymás iránti empátiát erősítő program

Munkáltatóknak

Képzett tapasztalati szakértőink segítenek egy elfogadó / befogadó intézményi kultúra kialakításában

Play Video
Play Video

Együtt az esélyegyenlőségért!

Célunk a társadalmi szemléletformálás

A társadalmi szemléletformálást központi feladatnak tartjuk. A tréningek, találkozások elsődleges célja az esélyegyenlőség irányába való elmozdulás támogatása a társadalomban. Különös figyelmet fordítunk a gyermekekre, hiszen ők képviselik jövőt, akik egy igazán elfogadó társadalmat teremthetnek meg számunkra.

A Nem Adom Fel Alapítvány tapasztalti szakértői nagy gyakorlattal rendelkeznek a saját élményen alapuló, interaktív játékok levezetésében.

0

Tapasztalati szakember

0 +

Tréning évente

0 K+

Érzékenyített résztvevő

Akkreditált tréningjeink

Érzékenyítő Tréning - Mozgássérült modul

Mozgássérült modul

Kerekes-szék kipróbálása, feladatok megoldása, közben beszélgetés a mozgássérült tapasztalati szakértővel
Érzékenyítő Tréning

Látássérült modul 01

Számítógép használatának kipróbálása és beszélgetés a látássérült tapasztalati szakértővel
Érzékenyítő tréning - látássérült modul

Látássérült modul 02

A közlekedés kipróbálása (szemkötő és pálca használatával) és beszélgetés a látássértült tapasztalati szakértőkkel
Érzékenyítő tréning - hallássérült modul

Hallássérült modul

Jelnyelv használat kipróbálása, a siket kultúrával való ismerkedés, beszélgetés a hallássérült tapasztalati szakértővel, szükség esetén jeltolmács bevonásával
Paulik Feco

Kommunikációs modul

Beszélgetés olyan tapasztalati szakértőkkel, akik kommunikációban akadályozottak és nem a szavak nyelvén kommunikálnak
Németh Jocó

Autizmus modul

Interaktív játékok az autista tapasztalati szakértőkkel, ismerkedés az autisták mindennapjaival, jellemzőivel és a hozzájuk való viszonyulás szabályaival

Rólunk mondták

Jó azt megtapasztalni, hogy tulajdonképpen ők is teljes életet tudnak élni, és nem kell feltétlenül sajnálkoznom felettük, mert nagyon jól „kompenzálnak”, és nem sajnálkoznak az állapotuk felett. Persze, ha tehetném mindenkinek megadnám a látás képességét.

Client Logo
IBM - Látássértült Tréning Vállalati alkalmazott

Jó érzés volt átélni, más szemszögéből nézni a világot, és kipróbálni a Siketek, Nagyot hallók, Vakok és egyéb problémákkal született embernek kommunikálás, mozgás technikáját. Feltehettünk kérdéseket, amire egy utcán szembejövő embertől meg sem kérdeztünk volna.

Client Logo
BGSzC Szily Kálmán Műszaki Szakgimnázium Középiskolás diák

Nem tartottam magam sohasem érzéketlennek a másság iránt, de hozzátok képest csak egy porszem vagyok. Azt hiszem egy életre szóló "kalandban" volt részem, ami még inkább megerősített abban, hogy jó úton haladok. Köszönöm nektek, ezt a nagyszerű "órát".

Client Logo
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Egyetemi tanár

A tréning átütő erejű. Igényes, sokoldalú, szórakoztató, de egyben nagyon mélyre ható, megrázó, elgondolkodtató. Mindenképpen a javunkra válik. Módszertanilag is nagyon gazdag. Sokat ad nekünk. Köszönjük a segítségeteket, hogy megvalósulhatott.

Client Logo
Kelenvölgyi Általános Iskola Általános iskolai tanár

Nagyon kedves volt a fogadtatás, nem számítottam rá azt hittem, hogy kellemetlenül fogom magam érezni de nem így történt épp ellenkezőleg. Attól tud jól működni ez a tréning, hogy az előadók annyira jók! Változatos a tréning és erőssége a nyitott előadók és a profizmus.

Client Logo
PricewaterhouseCoopers Vállalati alkalmazott

Sokféle élményt kaptam tőletek érzelmileg, lelkileg. Fantasztikusak vagytok! Mindannyian elfogadtátok önmagatokat, ehhez kellett a támogató családi háttér is. A következő lépés mi vagyunk az óvodában és ezt kell tovább adnunk ezt az elfogadást a szülők felé, ebben tudunk mi segíteni.

Client Logo
"Fogadd el, fogadj el!" Pedagógusok felkészítés Pedagógus

Szívből köszönöm, hogy megismerhetlek benneteket. Mind a 6 állomás gyarapította ismereteimet. Zozó vitalitása lenyűgöző. A láthatatlan színház élménye, egy életre szóló ajándék volt. Isten áldja meg mindenki életét gazdagon!!!

Client Logo
Újpesti Református Gyülekezet Gyülekezeti tag

A Fiatal Diplomaták Klub résztvevőinek visszajelzése rendkívül pozitív volt. Többen azt mondták, hogy szerintük eddig a Nálatok és Veletek megrendezett program a legjobban sikerültek közé tartozik. Külön köszönjük, a sok játékot és foglalkozást, ami rendkívül színessé tette az estét.

Client Logo
TANEX Résztvevő

Különleges ez a világ, amiben éltek, más szemüveget viseltek. Büszke vagyok rátok, sok érték és pozitív energia van bennetek Sokat merítettem belőle. Magammal viszek egy pozitív hozzáállást. Ha nehéz napjaim lesznek, eszembe fogtok jutni, hogy a problémáimat jobban kezeljem.

Client Logo
ELTE Tanító- és Óvóképző Kar Egyetemi hallgató

Nagyon nagy hálámat szeretném kifejezni, amiért eljöttetek hozzánk, és adtatok egy darabot magatokból! Óriási élmény volt. Láttam a gyerekeken, és később el is mondták, hogy milyen mély benyomást tett rájuk a foglalkozás. Fantasztikus jó fejek vagytok! Remélem sose adjátok fel, és sok-sok mindenki megismer még Benneteket!

Client Logo
Szent Lőrinc Katolikus Általános Iskola Általános iskolai tanár

Legszívesebben beülnék egy sarokba, rengeteg érzés kavarog bennem, nagyon elfáradtam, sokféle benyomásom van. Ezután fogok merni segíteni, odafordulni. Köszönöm nektek.

Client Logo
Újbudai Önkormányzat Önkormányzati alkalmazott

Felnyitottátok a szemem, olyan dolgokat tapasztaltam, amit eddig nem. Minden elismerésem a csapatotoknak, sokat tanultam tőletek. Lélekben nagyon egészségesek vagytok!

Client Logo
Debreceni érzékenyítő tréning Résztvevő

Rendeljen Ön is tréningjeink közül!

Válasszon szemléletformáló, érzékenyítő tréningjeink közül és kérje árajánlatunkat.

Várjuk jelentkezését

Kalmár Judit

Kalmár Judit

Szakmai vezető

kalmarjudit@nemadomfel.hu
+36 30 940 2427

Popele Róbert

Popele Róbert

Tréningcsapat vezető Budapest

trening@nemadomfel.hu
+36 30 470-9971

Papp Szabolcs

Papp Szabolcs

Szóvivő, Tréningcsapat vezető Szeged, Dél Alföld

pappszabolcs@nemadomfel.hu
+36 20 500 7075

Legfrissebb híreink

MINDENNAPI HŐSÖK 8. – A magyar sport napja

A NEM ADOM FEL Tréningcsapat tagjai nagyon szeretnek sportolni, így nagyon szívesen készítették ezt a kisflmet a magyar sport napja alkalmából. Mesélnek nekünk arról, hogy mióta ünnepeljük ezt az alkalmat,

MINDENNAPI HŐSÖK Telefonos szolgálat

A Nem Adom Fel Tréningcsapat két tapasztalati szakértője nagy szeretettel fogadja mindazok hívását, akiket megvisel a karanténhelyzet. A részleteket az alábbiakban láthatod. Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis

MINDENNAPI HŐSÖK 7. – Éljen május elseje!

Fogadjátok sok szeretettel a NEM ADOM FEL Tréningcsapat május elseje alkalmából készült kisfilmjét, amelyben Papp Szabolcs szóvivőnk mesélt arról, hogy hogyan ünnepelték Székelyföldön a munka ünnepét, azt követően pedig Tóth

Ahol tréninget tartottunk...