Felhívás gyakornoki programra!

Új nagyszabású kalandba kezd a Nem Adom Fel Kávézó csapata. Most indul gyakornoki programunk, amelyben megváltozott munkaképességű, vagy Sajátos Nevelési Igényű munkavállalókat keresünk. Ha éppen nincs munkád, elmúltál tizennyolc éves, és szívesen jelentkeznél hozzánk, most itt a lehetőség!

Lelkes és kíváncsi, munkára kész új csapattagokat keres a Nem Adom Alapítvány. Ha érdekel a vendéglátás, és szívesen tanulnál új dolgokat, lehet, hogy éppen rád van szükségünk. A „Neked is van Helyed” foglalkoztatási programba olyan munkakeresőket várunk, aki pályakezdő vagy tartósan álláskereső, tehát legalább az elmúlt három hónapban nem volt munkaviszonya.

Ha érdekel a lehetőség, küldj nekünk önéletrajzot; a formalitásokat ezután egy személyes találkozó követi majd, majd neki is láthatunk a közös munkának és ismeretszerzésnek. Ha részt veszel a programban, a közös munkánk az egy hónapos betanítási időszakkal kezdődik majd. Ez alatt az idő alatt megismerheted a felszolgálás részleteit, és a konyhai kisegítés folyamatát.

Szeretnénk, ha nyugodt körülmények között tanulhatnád meg a vendéglátásban szükséges alapismereteket. Mindez azért fontos, mert meg szeretnénk bizonyosodni róla, hogy a későbbi tudásodat biztos alapokra helyezheted, hogy aztán szabadon szárnyalva fejlődhess.

Ennek a fejlődési folyamatnak részeként önismereti tréninget is tartunk majd neked, hiszen saját magadat megismerve döntheted csak el igazán, hogy milyen feladatot végeznél el a legszívesebben. Ha nem jártál még hasonló tréningen, nem kell megijedned; a foglalkozás csupán két alkalmat foglal magába, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy jó hangulatban teljen.

Szeretnénk ha tudnád, hogy a tanulás ideje alatt nem engedjük majd el a kezed. Együtt készítjük el az úgynevezett rehabilitációs tervet, amelyben meghatározzuk, hogy milyen célokat szeretnénk elérni az ittléted alatt, és ezeket a célokat hogyan fogjuk elérni.

Mentorálási programunkban semmit sem szeretnénk elsietni; mindössze annyit tartunk majd szem előtt, hogy megtaláljuk a közös összhangot, és a betanulási időszak után önállóan is megálld a helyed a nyílt munkaerőpiacon.

A Foglalkoztatás 2021 program, melynek köszönhetően gyakornokat fogadhatunk az EMMI és a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet támogatásával valósul meg. Ezt a lehetőséget arra szeretnénk felhasználni, hogy új csapattagokat ismerjünk meg, és új horizontok nyílhassanak meg előttünk. Légy te is része ennek az új látóhatárnak; hiszen köztünk neked is van helyed.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content