Gieszer Richard – Fotográfus

"Szemmel láthatóvá válik, mire volna képes az ember, ha jó célok érdekében együttműködésre használná az energiáit, s erősen kitűnik az is, hogy egymás szolgálata, segítése által lehetünk igazán boldogok és sikeresek."

“A “Nem Adom Fel-jelenséggel” az első Syma csarnokbéli koncerten találkoztam. Hivatalból, fotósként voltam jelen, minden benyomás az újdonság erejével hatott, s vegyes érzelmekkel távoztam. A produkció sok tehetséget vonultatott fel, de erős volt bennem a kétség, hogy szabad-e a szereplőket ilyen megpróbáltatásnak kitenni, hisz lehetőségeikben korlátozottak, speciális körülmények között élnek, nem biztos, hogy a színpad felpörgetett atmoszférája a legalkalmasabb hely a számukra.

Mára -továbbra is szemlélőként- úgy érzem, ami itt elénk tárul egy csoda, hisz a fellépők, valamint az őket felkészítő szakemberek, sokszorosan meghaladják a lehetőségeiket! Szemmel láthatóvá válik, mire volna képes az ember, ha jó célok érdekében együttműködésre használná az energiáit, s erősen kitűnik az is, hogy egymás szolgálata, segítése által lehetünk igazán boldogok és sikeresek.”

Gieszer Richard (Riki) – Fotográfus

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content