Gödöllői kirándulás

Csodás nyári időben kirándultunk nyolcan a gödöllői Grassalkovich Kastélyba. Végignéztük a császári pár gyönyörű lakosztályait. Gróf Andrássy Gyula meglepetés táncával visszarepülhettünk egy kicsit a múltba is.

Megtekintettük Horthy Miklós Kormányzó úr bunkerét is, sok-sok lépcső leküzdésével, amiben Balázs és László sokat segítettek. Majd betértünk a Kastély Cukrászdájába, ahol kávéval és jégrémmel frissítettük fel magunkat, ami mindenkinek nagyon jól esett. Kis pihenő után a kánikulát legyőzve megtekintettük a Kastély parkjában kiállított mintegy 15 db hátulról megvilágított paravánt, melyeken Máté Bence csodálatos természetfotóit láthattuk. Utána még sétáltunk egy kicsit a csodás parkban. Éhségünket a közeli Pizza Palazzoban csillapítottuk, közben jókat nevettünk!! 

IMG_20190608_173029.jpg


Utolsó állomásunk a Főtér volt, ahol megkongattuk a föld “béke gömbjét” és megnéztük József Attila “Aludj el szépen kis Balázs” című verse által ihletett szobrot, ami “furcsaságával” nagyon megosztotta a véleményeket…Még egy kis sétát tettünk a parkban, majd visszatértünk buszunkhoz, elbúcsúztunk Csabától és gyönyörű kisvárosától. Fáradtan, de sok-sok élménnyel gazdagodva, estefele érkeztünk haza. Szép kirándulás volt, sokat nevettünk és újból “igazi Roll Natural Csapatot”építettünk!! Köszönjük Tóth Annának és Szilágyi Adrinak a program szervezését, Spiegler Csabának az idegenvezetését, akik nélkül az esemény nem jöhetett volna létre 2019 június 8-án.” – Kósa Ágnes

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content