Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Szem-lélek: Áprilisi újság

Ez a hónap is aktív eseményekkel telt számunkra. Most jöttünk, hogy elmeséljük miért fontos nekünk az autizmus világnapja, milyen felmérést végeztünk az IKEA áruházban. Volt két kiemelendő szemléletformáló tréningünk.

Megtudhatjátok mit csinált csapatunkban egy gyógypedagógus tanhallgató, illetve szeretettel várjuk az önkénteseket Pándi gyermek programjaink megvalósításához.

Elolvasom »

A lélek és a szakmaiság nagy találkozása

Vető Anna, a Léleköntő programunk megálmodója, már közel 10 éve oszlopos tagja alapítványunknak. Példaértékű elköteleződése, töretlen szakmai fejlődése teszi oly különlegessé programjukat. Különleges érzékkel fedezi fel az autizmussal élő gyermekek és családjaik szükségleteit, és indítja el őket szakmai tudásával egy jobb élet felé.

Elolvasom »

Egyéniségek: Király Teréz – Egy Babanyó minden csapatba kell!

Minden csapatba kellene egy Babanyó, polgári nevén Király Teri. Bár mindenki csak a becenevén ismeri. Oszlopos tagja a Nem Adom Fel önkéntes csapatának, nagy rendezvényeken mindig rohan valahová. Kísér színpadról le, színpadra fel. Árusít a Piacok Napján, és ha éppen úgy hozza az élet, felkapja a csörgőt a koncerteken, és már mosolyog is. Bár most csak virtuálisan, de beszélgettünk vele nemadomfeles élményeiről.

Elolvasom »

Felhívás gyakornoki programra!

Új nagyszabású kalandba kezd a Nem Adom Fel Kávézó csapata. Most indul gyakornoki programunk, amelyben megváltozott munkaképességű, vagy Sajátos Nevelési Igényű munkavállalókat keresünk. Ha éppen nincs munkád, elmúltál tizennyolc éves, és szívesen jelentkeznél hozzánk, most itt a lehetőség!

Elolvasom »

Szem-lélek: „Happy New Year, 2022!”

Decemberi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy milyen tartalmas 2021-es évet tudhatunk magunk mögött a szemléletformáló csapattal, most pedig szeretnénk megosztani a 2022-es évreszóló terveink egy részét!

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!