Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Nem Adom Fel önkéntes munka - Füzesi Szilvi

Önkénteseink: Interjú Füzesi Szilvivel

Szilvi is egy olyan ember az Alapítványnál, akit mindenki ismer és szeret. Eddig akárhol voltam rendezvényen, koncerten, eseményen, ő mindenhol ott volt. Vagy munkatársként, vagy egyes feladatokban önkéntesként. Elsősorban a NEMADOMFEL Együttes egyik legfontosabb személyi segítője. Hat éve vesz részt az alapítvány életében. Ez elég hosszú időnek számít. Jó vele beszélgetni, együtt nevetni, neki pedig az együttes a második családja.

Elolvasom »
Rákóczi Szövetség - Virtuális Időkapszula: Magyar vagyok 2020

Magyar Vagyok 2020

A Rákóczi Szövetség létrehozott egy virtuális időkapszulát, Magyar vagyok 2020 elnevezéssel annak érdekében, hogy üzenjünk a jövő magyarjainak és fogjuk össze, öleljük át virtuálisan a magyarságot, hitet adva a megmaradásnak. Felkérték Alapítványunk szóvivőjét, Papp Szabolcsot, hogy mondja el ő is, miért jó magyarnak lenni.

Elolvasom »
Szinai Tamás - Nemadomfel Együttes

Interjú Szinai Tomival

A NEMADOMFEL Együttes oszlopos tagja aki alig várja, hogy a karanténhelyzet után újrainduljon az élet, lehessen táborokba menni, közösségi nyaralásokon részt venni… Tomi életmottója két szóban összegezhető: ELFOGADÁS és SZERETET.

Elolvasom »
Kati mama - Nem Adom Fel Alapítvány Önkéntesség

Önkénteseink: Interjú Kondacs Andrásné Kati mamával

Nagyon sokan csak Katimamaként ismerik. Régi motoros a Nem Adom Fel Alapítvány önkéntes csapatában. Igazi tyúkanyó, mindenkihez van egy-két kedves, jó szava és akkor a humoráról, a nevetéséről még nem is beszéltünk. 61 évesen is olyan fiatalossággal, vitalitással mozog, hogy bárki megirigyelhetné. Bár még aktívan dolgozik a Szent István Egyetem Szarvasi Tessedik Campusán recepciósként, minden nagyobb Nem Adom Fel rendezvényen, koncerten ott van.

Elolvasom »

Szüts Diana

Az Alapítványról első ízben egy kedves ismerősömtől hallottam, így mondhatjuk, hogy a jószerencse vezetetett ide. Ez a szerencse úgy látszik, a későbbiekben is kitartott, mert már az első munkával kapcsolatos megbeszélés is harmonikus, kellemes hangulatban zajlott…

Elolvasom »

Kaszai Dalma

“Örültem a feladatnak, mert nagyon szeretem, ha tevékenyen telnek a napjaim. A munkám során feladataim közé tartozik a kávéház takarítása és előkészítése a vendégek számára.”

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!