Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Szem-lélek: Csináljuk a fesztivált!

Kedves Olvasó!

Ebben a hónapban is szeretnénk, ha velünk tartanál:
– Eger mellé Felsőtárkányba a Szent Imre táborba,
– Zánkára az Erzsébet-táborba,
– és végül, de nem utolsó sorban utunk végén betekintünk a Sziget fesztivál előkészületeibe.

Elolvasom »

Szem-lélek: Nyár van, talpig szemléletformálásban!

Júniusban is ragyog a szívünk mint a nap, elő a papucsokkal, naptejjel, napszemüveggel és irány a Hajógyári-szigeten megrendezett Gyereksziget, Újbuda Önkormányzata, A Jövő Iskolája Általános Iskola Veresegyházán, a Kispesti városünnep nap, a különböző izgalmas vállalati tréningek (mint a Magyar Posta, Colonnade Biztosító, INTERSPAR Áruház…) és a IBM kutyás szemléletformáló tréning!

Elolvasom »

Az ÉTA tagszervezete vagyunk

A Nem Adom Fel Alapítványnál büszkén valljuk, hogy összefogással bárki többre juthat, mint egyedül. Hogy örömmel segítünk, ha módunkban áll, és bármikor szívesen dolgozunk együtt olyanokkal, akiknek az álmai a miénkhez hasonlóak. Hiszen, ha többen dolgozunk együtt, az egyben azt is jelenti, hogy többeknek tudunk segíteni, közelebb kerülhetünk megosztott céljainkhoz.

Elolvasom »

A szeretet adja a lelkierőt

Júniusban volt 9 éve, hogy Schmélné Papp Ágnes átvette a Never Give Up Gospel Kórus vezetését. Ági, pár éve még maga sem hitte el, hogy egyszer az éneklés és a kórusvezetés lesz a fő munkája.

Elolvasom »

Szem-lélek: Áprilisi újság

Ez a hónap is aktív eseményekkel telt számunkra. Most jöttünk, hogy elmeséljük miért fontos nekünk az autizmus világnapja, milyen felmérést végeztünk az IKEA áruházban. Volt két kiemelendő szemléletformáló tréningünk.

Megtudhatjátok mit csinált csapatunkban egy gyógypedagógus tanhallgató, illetve szeretettel várjuk az önkénteseket Pándi gyermek programjaink megvalósításához.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!