Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Kalmár Judit

Kalmár Judit – Nem Adom Fel Egyéniség

Eredeti hivatását tekintve óvópedagógus, de mi a Nem Adom Fel Alapítvány tréningcsapatának a szakmai vezetőjeként ismerjük. 2013 óta dolgozik Alapítványunknál, előtte más civil szervezetek munkáját segítette. Emellett számos tanfolyamot is végzett, felsorolni is sok lenne.

Elolvasom »
Csizovszky Andi

Csizovszky Andi

Andi a Roll Natural formáció tagja, szerintem már begördülték a fél országot. Nem akadályozza őt a kerekesszék abban, hogy a csoporttársaival felfedezze Magyarország természeti szépségeit, akadálymentes kirándulóhelyeit. Az irodában ritkán van bent, többnyire otthon dolgozik, vagy a várost járja, szervez, pályázati beszámolókat ír.

Elolvasom »
Tréningcsapat képválogatás

Békés Ünnepeket kívánunk!

Csondor Kata “Hóban ébred” dalával és a 2019-es év legszebb pillanataiból készült fotóválogatással kíván a Nem Adom Fel Alapítvány tréningcsapata mindenkinek áldott, békés Ünnepeket!

Elolvasom »
Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtése 2019

Élelmiszerbank – karácsonyi adománygyűjtés

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület országos karácsonyi adománygyűjtést szervezett a METRO, AUCHAN, ALDI és TESCO áruházaiban november 22-24-i hétvégén, ahol az önkéntesek közreműködésével 207 áruházban 283 tonna élelmiszert gyűjtöttek össze.

Elolvasom »
Nem Adom Fel Design termékek

HELLO PIAC és WAMP karácsonyi vásárok

Novemberben kétszer is volt HELLO PIAC vásár az Akvárium Klubban. Mindkét alkalommal Alapítványunk is részt vett a legújabb Nem Adom Fel design termékekkel, melyek megálmodásában a Hello Piac közreműködött.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!