Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Tréningcsapat képválogatás

Békés Ünnepeket kívánunk!

Csondor Kata “Hóban ébred” dalával és a 2019-es év legszebb pillanataiból készült fotóválogatással kíván a Nem Adom Fel Alapítvány tréningcsapata mindenkinek áldott, békés Ünnepeket!

Elolvasom »
Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtése 2019

Élelmiszerbank – karácsonyi adománygyűjtés

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület országos karácsonyi adománygyűjtést szervezett a METRO, AUCHAN, ALDI és TESCO áruházaiban november 22-24-i hétvégén, ahol az önkéntesek közreműködésével 207 áruházban 283 tonna élelmiszert gyűjtöttek össze.

Elolvasom »
Nem Adom Fel Design termékek

HELLO PIAC és WAMP karácsonyi vásárok

Novemberben kétszer is volt HELLO PIAC vásár az Akvárium Klubban. Mindkét alkalommal Alapítványunk is részt vett a legújabb Nem Adom Fel design termékekkel, melyek megálmodásában a Hello Piac közreműködött.

Elolvasom »
V. Élő Adás

Élő Adás a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezésében

A ferencvárosi Közösségi Alapítvány november 27-én ismét megrendezte az V. Élő Adás című közösségi adománygyűjtő eseményét a Corvin Hotelben. Abszolút sikeres volt ez az este, hiszen összesen 3.385 millió Ft felajánlás gyűlt össze szűk három óra alatt, három ferencvárosi kötődésű projekt javára.

Elolvasom »
NEMADOMFEL + PA-DÖ-DŐ karácsonyi koncert

NEMADOMFEL + PA-DÖ-DŐ KARÁCSONY / AKVÁRIUM

Óriási nemadomfeles partyval zárjuk a 2019-es évet! Idén második alkalommal töltjük meg az Akvárium klub koncerttermét, s ezúttal is sztárvendégekkel vár minden bulizni vágyót a sérült énekesekre épülő NEMADOMFEL Együttes.

Elolvasom »
Papp Szabolcs Nem Adom Fel Alapítvány szóvivő

A Nem Adom Fel Alapítvány küldetése

Célunk, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy mindenki felfedezze és kibontakoztassa magában azokat az értékeket, amellyel tenni tud azért, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni tudó és akaró társadalom formálódjon Magyarországon.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!