Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Nem Adom Fel Egyéniségek

A nehézségeink ellenére képesek vagyunk másoknak adni

Milyen lehet az élete annak, aki felnőtt kora küszöbén veszíti el teljesen a látását? Hogyan tud tovább élni, elfogadva a saját állapotát, ami végleges? Mekkora hit és életerő kell ahhoz, hogy tovább tudjon lépni, sőt gyereket vállalni, édesanyává válni és mellette dolgozni? Lehetséges! Császár Angelika a Nem Adom Fel Alapítvány tapasztalati szakértője élő példa erre, hogy MINDENT meg lehet valósítani: gyermeket nevelni, dolgozni, önkénteskedni, képzésekre járni, új ismereteket szerezni, tanulni, fejlődni, barátokkal lenni – vagyis teljes életet, boldogan ÉLNI.

Elolvasom »
Nem Adom Fel Egyéniségek

Sipos Bettina: “Hiszem, hogy egy mosoly minden ajtót kinyit”

Lassan már két éve mutatunk be alapítványi munkatársakat a NEM ADOM FEL Egyéniségek sorozat keretein belül. az derül ki, hogy a fogyatékosságuk semminek sem állhat útjába. Mindegyikünk egy csoda, rejtett vagy kimutatott képességekkel, legyen az tánc, írás, sport, képzőművészet, zene, ének, színészet. És így vagyunk egy színes, közös egész itt az Alapítványnál. Ahogy Papp Szabolcs szokta mondani: összeállunk, összeillünk, mint egy puzzle darabjai. A szegedi csapatból már mutattunk be szakértőket, most ismerjétek meg Sipos Bettinát.

Elolvasom »

Adhat vonal

Budapesten és szűkebb agglomerációjában a fogyatékossággal élő fiatalok számára jelenleg nagyon kevés az olyan lehetőség, ahol önálló, teljes életet élhetnek.

Elolvasom »
Piacok Napja

ÚJRA EGYÜTT A PIACOK NAPJÁN

Találkozzunk újra EGYÜTT a belváros szívében a PIACOK NAPJÁN, ahol az Erzsébet tér és Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik május 30-án vasárnap!

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!