Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Juhász Viki és Pataki Áron

Egy páratlan páros: Juhász Viki és Pataki Áron

„Egymásért, magunkért dolgozunk, és mindenki egytől egyig beleteszi szívét-lelkét, erejét, tudását, hisz közös célokért dolgozunk, és tudjuk, hogy ha többet teszünk, nekünk is jobb lesz. Ez a „nemadomfel” lelkület. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család.”

Elolvasom »
Németh Jocó

Németh Jocó

„Szeretem a munkám, ez a hobbim is. Szeretek bejárni ide. Elfogadóak az emberek. Tapasztalati szakértő is vagyok, néha beugrom az érzékenyítő csoport foglalkozásaira. Számomra a „nemadomfel lelkület” az összetartást jelenti.”

Elolvasom »
Deményiné Fábus Éva

X. Pándi Meggyfesztivál és Falunap

Július 13-án a Nem Adom Fel Alapítvány két csapata, a szegedi és a budapesti csoport is ellátogatott Pándra a X. Meggyfesztivál és Falunapra. Főzőversennyel, interaktív programokkal, énekkel, tánccal készültek a pándiak erre a napra.

Elolvasom »
Kónya Miklósné Marika

Kónya Miklósné Marika

A Nem Adom Fel Alapítvány vezetőségének oszlopos tagja, Kónya Miklósné Marika hosszú évek után idén nyugdíjba vonul, de HR vonalon továbbra is erősíti majd tanácsaival, szakmai meglátásaival a csapatot.

Elolvasom »
Piacok Napja 2019

Piacok Napja 2019

Június 23-án 6. alkalommal került megrendezésre a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében az integrált Piacok Napja az Erzsébet téren. Több mint 150 árus, és 20 fogyatékossággal élő emberekkel foglalkozó civil szervezet árulta portékáit.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!