Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Huszka Zoltán

Huszka Zoli, aki aztán tényleg egy EGYÉNISÉG

Mindenki ismeri, mindenki szereti, mindenre van válasza, magyarázata. Tud nagyon komoly lenni, ha fontos, őt érdeklő témákról van szó. Imád énekelni, szerepelni, a színpadon érzi igazán elemében magát. Oszlopos tagja a NEMADOMFEL Együttesnek. A 37 éves Zoli – ki gondolná? – már 2007 óta kötődik az Alapítványhoz.

Elolvasom »
Lengyel-magyar projekt

Nemzetközi tábor a magyarországi Varsói Nagykövetség támogatásában

2019. augusztus 22-28 között került sor a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében arra a magyar-lengyel nemzetközi ifjúsági táborra is, amelyet a Magyar-Lengyel Nem Kormányzati Együttműködési Program támogatott. A projektben 18 fiatal vett részt, lengyel és magyar, illetve fogyatékossággal élő, illetve nem fogyatékossággal élő fiatalok közösen. A résztvevők részben csatlakoztak az ugyanebben az időben megszervezett Nem Adom Fel Fesztiválhoz is, amelynek körülbelül 250 résztvevője volt.

Elolvasom »
Nemadomfel Érzékenyítő Tréning az Erzsébet táborban 2019

NEM ADOM FEL Tréningcsapat az Erzsébet táborban

A Nem Adom Fel Alapítvány Szemléletformáló-Érzékenyítő Tréningcsapata a nyári tanítási szünet minden hétfőjén Zánkára utazott, ahol tapasztalati szakértőink egész napos foglalkozásokat tartottak az Erzsébet-táborba érkező gyerekeknek.

Elolvasom »
Roll Natural - Gördüld be velünk a világot

Tihany, Belső-tó túra

Sárdi Julianna és Dömötör András vezetésével a Balaton-felvidék egyik legszebb helyén, Tihanyban tehettünk egy kis túrát. Betekintést nyertünk a Levendula Házba és a Belső-tónál tett sétánk közben sok érdekességet hallhattunk az ott élő védett állatokról.

Elolvasom »
Nem Adom Fel Sátor a Sziget fesztiválon 2019

Sziget Fesztivál

Idén harmadik alkalommal vehette birtokba a Sziget Fesztiválon a Nem Adom Fel Alapítvány az XS Landet, ahol közel 15 különböző sérültségi témát feldolgozó interaktív játékokat próbálhattak ki a tapasztalati szakértőink vezetésével a résztvevők.

Elolvasom »
All Volunteers Önkéntes program

Végéhez ért az All Volunteers projekt

Augusztus végével zárul le az az Európai Unió, Erasmus+ programja által támogatott nemzetközi projekt, melyben a Nem Adom Fel Alapítvány spanyol és olasz partnerekkel együttműködve dolgozott egy tréninganyag létrehozásán fogyatékossággal élő fiatalok számára. A képzési anyag célja az volt, hogy a fiatalokat felkészítse sportszervezői és sportvezetői feladatokra, ezzel elősegítve a társadalomba való beilleszkedésüket, munkavállalási esélyeiket, sportolásukat, illetve a szabadidejük hasznos eltöltését.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!