Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Juhász Viki és Pataki Áron

Egy páratlan páros: Juhász Viki és Pataki Áron

„Egymásért, magunkért dolgozunk, és mindenki egytől egyig beleteszi szívét-lelkét, erejét, tudását, hisz közös célokért dolgozunk, és tudjuk, hogy ha többet teszünk, nekünk is jobb lesz. Ez a „nemadomfel” lelkület. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család.”

Elolvasom »
Roll Natural - Gördüld be velünk a világot

Velencei-tó túratriatlon

Augusztus folyamán a Roll Natural csapata is részt vett a 10. K&H mozdulj! velencei-tavi úszónap és túratriatlonon ahol külön sátorral és izgalmas interaktív programokkal vártuk az érdeklődőket.

Elolvasom »
Németh Jocó

Németh Jocó

„Szeretem a munkám, ez a hobbim is. Szeretek bejárni ide. Elfogadóak az emberek. Tapasztalati szakértő is vagyok, néha beugrom az érzékenyítő csoport foglalkozásaira. Számomra a „nemadomfel lelkület” az összetartást jelenti.”

Elolvasom »
Deményiné Fábus Éva

X. Pándi Meggyfesztivál és Falunap

Július 13-án a Nem Adom Fel Alapítvány két csapata, a szegedi és a budapesti csoport is ellátogatott Pándra a X. Meggyfesztivál és Falunapra. Főzőversennyel, interaktív programokkal, énekkel, tánccal készültek a pándiak erre a napra.

Elolvasom »
Kónya Miklósné Marika

Kónya Miklósné Marika

A Nem Adom Fel Alapítvány vezetőségének oszlopos tagja, Kónya Miklósné Marika hosszú évek után idén nyugdíjba vonul, de HR vonalon továbbra is erősíti majd tanácsaival, szakmai meglátásaival a csapatot.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!