Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Schulz Olivér

Schulz Reni

Ki az, aki imádja a rózsaszínt és a legtöbb ilyen színű ruhája van? Nem eszik húst. Ki az, aki szinte minden rendezvényen ott van a kis Lacikával, táborban, koncerten, Barba Negrában, és mindenki kapkodja ki a gyermeket a kezéből, hogy puszilgathassa, ölelgesse?

Elolvasom »
Kalmár Judit

Kalmár Judit – Nem Adom Fel Egyéniség

Eredeti hivatását tekintve óvópedagógus, de mi a Nem Adom Fel Alapítvány tréningcsapatának a szakmai vezetőjeként ismerjük. 2013 óta dolgozik Alapítványunknál, előtte más civil szervezetek munkáját segítette. Emellett számos tanfolyamot is végzett, felsorolni is sok lenne.

Elolvasom »
Csizovszky Andi

Csizovszky Andi

Andi a Roll Natural formáció tagja, szerintem már begördülték a fél országot. Nem akadályozza őt a kerekesszék abban, hogy a csoporttársaival felfedezze Magyarország természeti szépségeit, akadálymentes kirándulóhelyeit. Az irodában ritkán van bent, többnyire otthon dolgozik, vagy a várost járja, szervez, pályázati beszámolókat ír.

Elolvasom »
Tréningcsapat képválogatás

Békés Ünnepeket kívánunk!

Csondor Kata “Hóban ébred” dalával és a 2019-es év legszebb pillanataiból készült fotóválogatással kíván a Nem Adom Fel Alapítvány tréningcsapata mindenkinek áldott, békés Ünnepeket!

Elolvasom »
Élelmiszerbank karácsonyi adománygyűjtése 2019

Élelmiszerbank – karácsonyi adománygyűjtés

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület országos karácsonyi adománygyűjtést szervezett a METRO, AUCHAN, ALDI és TESCO áruházaiban november 22-24-i hétvégén, ahol az önkéntesek közreműködésével 207 áruházban 283 tonna élelmiszert gyűjtöttek össze.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!