Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

V. Élő Adás

Élő Adás a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány szervezésében

A ferencvárosi Közösségi Alapítvány november 27-én ismét megrendezte az V. Élő Adás című közösségi adománygyűjtő eseményét a Corvin Hotelben. Abszolút sikeres volt ez az este, hiszen összesen 3.385 millió Ft felajánlás gyűlt össze szűk három óra alatt, három ferencvárosi kötődésű projekt javára.

Elolvasom »
NEMADOMFEL + PA-DÖ-DŐ karácsonyi koncert

NEMADOMFEL + PA-DÖ-DŐ KARÁCSONY / AKVÁRIUM

Óriási nemadomfeles partyval zárjuk a 2019-es évet! Idén második alkalommal töltjük meg az Akvárium klub koncerttermét, s ezúttal is sztárvendégekkel vár minden bulizni vágyót a sérült énekesekre épülő NEMADOMFEL Együttes.

Elolvasom »
Papp Szabolcs Nem Adom Fel Alapítvány szóvivő

A Nem Adom Fel Alapítvány küldetése

Célunk, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy mindenki felfedezze és kibontakoztassa magában azokat az értékeket, amellyel tenni tud azért, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni tudó és akaró társadalom formálódjon Magyarországon.

Elolvasom »
Érzékenyítő tréning a Bárdos Lajos Általános Iskolában

“Minden ember egy csodálatos világ!”

Csapatunk decemberben Dunakeszin, a Bárdos Lajos Általános Iskolában érzékenyített. A következő videót a résztvevő 4. osztályos gyermekek készítették visszajelzésként a tréningen szerzett élményeikről.

Elolvasom »
Dávid Lívia - HR tanácsadó | MAVÍR

Érzékenyítő tréning munkáltatóknak

Egyre több munkáltató alkalmaz megváltozott munkaképességű személyt. Ahhoz, hogy a közös munka hosszú távra szóljon, nemcsak egy képzett, megfelelő tudással bíró megváltozott munkaképességű emberre van szükség, hanem ugyanilyen fontos az elfogadó/befogadó közösség is.

Elolvasom »
Nem Adom Fel Alapítvány - Érzékenyítő tréning iskolásoknak

Érzékenyítő tréning iskolásoknak

Tudjuk, hogy azokat a mintákat, szokásokat, értékeket, amit hozunk a gyermekkorunkból, amely mentén felnövünk, az meghatározza, hogy felnőtt emberként, milyen értékek szerint élünk, dolgozunk, viselkedünk, döntünk, szeretünk a szűkebb és tágabb közösségeinkben, a családban, a lakókörnyezetünkben, a munkahelyünkön.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!