Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Fazekas István

Önkénteseink: Interjú Fazekas Istvánnal

Sokan vagyunk, sokfélék. De ha van egy jó csapat, egy jó közösség, és egy közös szemléletmód, akkor ragaszkodunk hozzá. Sorozatunkban most olyan önkénteseket mutatunk be, akik hosszú évek óta részt vesznek az Alapítvány életében, rendezvényeken, fellépéseken mindig ott vannak. Nélkülük szegényebbek lennénk, hiszen már ők is meghatározó szereplői lettek az Alapítvány életének. Ők az ÖNKÉNTESEK. Így nagybetűvel. Bár a legtöbb önkéntes a női nemet képviseli, azért vannak kivételek. Mint a mostani interjú alanyom, Fazekas István.

Elolvasom »
Fabók Endre

Interjú Fabók Endrével

„Sziasztok! Fabók Endre vagyok, kaptam egy kérést, miszerint egy kicsit mutatkozzam be nektek. Ebben segítőtársam lesz, aki már több felvételt készített rólam: most a kamera mögött nővérkém ül, maszkban, ilyen világot élünk… és ő segít nekünk ezt rögzíteni. Ő lesz az, aki felolvassa a Csilla által összeállított kérdéseket, amelyekre igyekszem kielégítően válaszolni. Kati, jöhet az első kérdés! :)”

Elolvasom »
Kaszás Jánosné Ica

Kaszás Jánosné Ica

“…Csakhogy megálltam, benéztem az ablakon, de nem volt már bátorságom az ajtón is bemenni. Sajnos nálam évtizedek óta fennálló probléma volt, hogy egy beszűkült világban éltem a napjaim. Nem ültem be sehova, nem ettem mások előtt, és ha több ember volt valahol, inkább nem mentem be. Ezért is kihívás volt számomra emberek között lenni és dolgozni…”

Elolvasom »
Nem Adom Fel önkéntes munka - Füzesi Szilvi

Önkénteseink: Interjú Füzesi Szilvivel

Szilvi is egy olyan ember az Alapítványnál, akit mindenki ismer és szeret. Eddig akárhol voltam rendezvényen, koncerten, eseményen, ő mindenhol ott volt. Vagy munkatársként, vagy egyes feladatokban önkéntesként. Elsősorban a NEMADOMFEL Együttes egyik legfontosabb személyi segítője. Hat éve vesz részt az alapítvány életében. Ez elég hosszú időnek számít. Jó vele beszélgetni, együtt nevetni, neki pedig az együttes a második családja.

Elolvasom »
Rákóczi Szövetség - Virtuális Időkapszula: Magyar vagyok 2020

Magyar Vagyok 2020

A Rákóczi Szövetség létrehozott egy virtuális időkapszulát, Magyar vagyok 2020 elnevezéssel annak érdekében, hogy üzenjünk a jövő magyarjainak és fogjuk össze, öleljük át virtuálisan a magyarságot, hitet adva a megmaradásnak. Felkérték Alapítványunk szóvivőjét, Papp Szabolcsot, hogy mondja el ő is, miért jó magyarnak lenni.

Elolvasom »
Szinai Tamás - Nemadomfel Együttes

Interjú Szinai Tomival

A NEMADOMFEL Együttes oszlopos tagja aki alig várja, hogy a karanténhelyzet után újrainduljon az élet, lehessen táborokba menni, közösségi nyaralásokon részt venni… Tomi életmottója két szóban összegezhető: ELFOGADÁS és SZERETET.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!