Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

All Volunteers Önkéntes program

Gyere Te is önkéntesnek!

Elkészült az a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgozott tréninganyag, amelynek célja, hogy fogyatékossággal élő fiatalokat készítsen fel arra, hogy sportszervezeteknél, vagy más civil szervezeteknél önkénteskedjenek sportszervezői és sportvezetői feladatokat vállalva.

Elolvasom »
A Lélek Zenéje

A lélek zenéje – REB-17-PROG-0235

Alapítványunk sikeres pályázatot valósított meg a Lélek zenéje címmel, melynek keretében a reformáció világnapjához kapcsolódóan tartottunk zenei rendezvényt a Golgota Gyülekezetben. Az esemény célja az volt, hogy a reformáció szellemiségét, értékeit mutassuk be a mai fiataloknak.

Elolvasom »
All Volunteers Spain meeting

Elindult az All Volunteers Projekt

Alapítványunk részvételével, útjára indult az All Volunteers nemzetközi projektprogram, amelynek célja, hogy fogyatékossággal élő fiatalokat vonjon be önkéntesként sportszervezői és sportvezetői tevékenységekbe, ezzel segítve fejlődésüket, sportolásukat, és hasznos szabadidő eltöltésüket.

Elolvasom »
Roll Natural Természetjárás fogyatékossággal élőknek

Roll Natural | Történetünk

A Roll Natural csapatát, amely a Nem Adom Fel Alapítvány együttműködésével jött létre, Szilágyi Adrienn és Vellai Zsolt alapították 2017. május 17-én. Ezt a napot tekintjük a hivatalos megalakulásunk napjának.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!