Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

“Mindenik embernek a lelkében dal van…” – Interjú Bodor Tündével

Mindig is csodáltam azokat, akik tudnak valamilyen hangszeren játszani, tudnak szépen énekelni, és a zene nyelvén kifejezni magukat, érzéseiket. Ez egy isteni adottság, mely átsegíti az ember sok holtponton, erőt ad, közösséget formál. Bodor Tünde életútja elég kalandosra sikeredett, vokalista volt a Bergendy Szalonzenekarban, egész életét a zene szeretete határozta meg. Még a szklerózis sem akadályozta meg abban, hogy ne legyen a zene a mindennapjai része. Bármilyen formában.

Elolvasom »
NEM ADOM FEL Karantén Naplók I.

Töltsd meg a dobozt! – NEM ADOM FEL Karantén Napló

November 9.-én sajnos újra arra a hírre ébredtünk, hogy a vírus súlyosbodása miatt további megszorításokhoz kell hozzászoknunk. Ennek apropóján indítjuk el „Karantén Naplók” elnevezésű sorozatunkat, melyben minden alkalommal más kollégánk mesél egy napjáról a járvány idején. Reméljük, hogy soraink éreztetitek veletek, hogy bár távol vagyunk egymástól, ezekben a különleges időkben sem kell magányosnak lennünk.

Elolvasom »
Jobb Velünk a Világ

Világnyitók – Jobb Velünk a Világ kicsit másképp

A Világnyitó – Jobb velünk a világ! című rendezvény, a Fogyatékos Emberek Világnapjához kötődően az idei évben tizedik alkalommal került volna megrendezésre a Budapest Főváros XI. Kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal támogatása és 8-10 szervezet együttműködése által a XI. kerület iskoláiban tanuló 4. osztályos diákok részére.

Elolvasom »
Nem Adom Fel Egyéniségek

“Az út, ami hazavisz…” – Interjú Putz-Tóth Rozinával, a Támogató Szolgálat és a Léleköntő munkatársával

Vannak olyan emberek, akiknek a szavai többet mondanak minden másnál. Vannak, akiknek megváltozik az életük, ha bekerülnek egy közösségbe és új lehetőségek, új ajtók nyílnak meg előttük. Olyan, ahol biztonságban vannak és kiteljesedhetnek. Megmutathatják, kifejezhetik végre azokat a rejtett vagy még felszínre nem került érzéseket, alkotó energiákat, amelyek bennük lakoznak. Szerintem Rozina ilyen ember.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!