Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Nem Adom Fel Alapítvány - rzékenyítő Tréning óvodásoknak

Érzékenyítő tréning óvodásoknak

A teljes program saját környezetükben, meghitt légkörben, játékos elemekkel dúsítva folyik. A gyermekek életkoruknak megfelelő ismeretekkel gazdagodhatnak, vidám formában találkozhatnak az emberek sokféleségével, elősegítve ezzel, hogy művelt, tapasztalt fiatalokká cseperedjenek.

Elolvasom »

Szemléletformáló tréning pedagógusoknak

Ahhoz, hogy az iskolákba be tudják vinni a másság elfogadásának gondolatát, az együtt cselekvés örömét, a pedagógusokat is szeretnénk felkészíteni – egy nagyon különleges és interaktív program segítségével- arra, hogy hitelesen közvetíthessék a speciálisigényű emberek felé való nyitottság fontosságát.

Elolvasom »
Szekeres Judit és Szakács Györk

Szekeres Judit és Szakács Györk – Munkában és magánéletben is társak

Érdekes tény, hogy az Alapítvány nemcsak egy közösség, munkahely, hanem itt bizony rengeteg barátság, szerelem is szövődik. Látunk erre példát bőven, és ezek a kapcsolatok tartósnak is bizonyulnak. A párok a munkában és a magánéletben is társaik egymásnak, együtt sokkal többre képesek. Egy ilyen jó kis páros Szekeres Judit és Szakács Györk.

Elolvasom »
Gieszer Richard (Riki) - Fotográfus

Gieszer Richard – Fotográfus

“Szemmel láthatóvá válik, mire volna képes az ember, ha jó célok érdekében együttműködésre használná az energiáit, s erősen kitűnik az is, hogy egymás szolgálata, segítése által lehetünk igazán boldogok és sikeresek.”

Elolvasom »
Böjte Csaba testvér

Böjte Csaba – Ferences rendi szerzetes

A Nem Adom Fel nagy Családját azért tartom nagyon nagyra, mert itt a sérültek, fogyatékosok, bajban lévők egymásra találnak, közösségben vannak és közösen olyan értékeket tudnak teremteni, ajándékozni, felszínre hozni magukból, a környezetükből, amit biztos, hogy külön-külön, egyenként nem tudnának megvalósítani.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!