Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Kati mama - Nem Adom Fel Alapítvány Önkéntesség

Önkénteseink: Interjú Kondacs Andrásné Kati mamával

Nagyon sokan csak Katimamaként ismerik. Régi motoros a Nem Adom Fel Alapítvány önkéntes csapatában. Igazi tyúkanyó, mindenkihez van egy-két kedves, jó szava és akkor a humoráról, a nevetéséről még nem is beszéltünk. 61 évesen is olyan fiatalossággal, vitalitással mozog, hogy bárki megirigyelhetné. Bár még aktívan dolgozik a Szent István Egyetem Szarvasi Tessedik Campusán recepciósként, minden nagyobb Nem Adom Fel rendezvényen, koncerten ott van.

Elolvasom »

Szüts Diana

Az Alapítványról első ízben egy kedves ismerősömtől hallottam, így mondhatjuk, hogy a jószerencse vezetetett ide. Ez a szerencse úgy látszik, a későbbiekben is kitartott, mert már az első munkával kapcsolatos megbeszélés is harmonikus, kellemes hangulatban zajlott…

Elolvasom »

Kaszai Dalma

“Örültem a feladatnak, mert nagyon szeretem, ha tevékenyen telnek a napjaim. A munkám során feladataim közé tartozik a kávéház takarítása és előkészítése a vendégek számára.”

Elolvasom »
Czikora Évi

Czikoráné Szabó Éva

Érdekes az élet. Tavalyelőtt, amikor egy hónapot dolgoztam az Alapítványnál, mert utána másfelé sodort az élet, (majd vissza J), akkor egy pályázat kapcsán beszéltünk Évivel. Azóta nem találkoztunk, és most nagyon örülök, hogy ha írásban is, de elkészülhetett ez az interjú. Az Alapítványnál csak Czikora Éviként ismerik. Diplomája van, boldog házasságban él, dolgozik folyamatosan látás- és mozgássérültként, a Pályázatíró csapat tagja, emellett segíti azokat, akik a Lyme-kór miatt betegedtek meg.

Elolvasom »
Adjukössze

Mindennapi kenyér

Kérünk. NEKIK! Élelmiszerre. A Nemadomfel Házakhoz tartozó halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek most a koronavírus idején, még nagyobb segítségre szorulnak, mint bármikor!

Elolvasom »
Czakó Gabi - Nem Adom Fel Alapítvány Önkéntes koordinátor

Önkénteseink: Interjú Czakó Gabival

Egy civil szervezet életében nagyon fontos szerepe van az önkénteseknek. Ők azok, akik évek óta részt vesznek Alapítványunk kisebb-nagyobb rendezvényein, programjain, ott voltak a Nick Vujicic előadásokon, a Sziget Fesztiválon. Zánkán az Erzsébet táborokban, az együttes koncertjein, a decemberi Jobb Velünk a Világ gálán. Ők azok, akik önzetlenül segítenek, szinte már családtagnak számítanak. Vajon hogyan válik bárki is hűséges csapattaggá? Mi motiválja? Arra voltunk kíváncsiak, hogy a járvány idején mit csinálnak, amikor sorra maradnak el rendezvényeink. Czakó Gabi az Alapítvány önkénteseinek koordinátorát kérdeztem.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!