Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Rákóczi Szövetség - Virtuális Időkapszula: Magyar vagyok 2020

Magyar Vagyok 2020

A Rákóczi Szövetség létrehozott egy virtuális időkapszulát, Magyar vagyok 2020 elnevezéssel annak érdekében, hogy üzenjünk a jövő magyarjainak és fogjuk össze, öleljük át virtuálisan a magyarságot, hitet adva a megmaradásnak. Felkérték Alapítványunk szóvivőjét, Papp Szabolcsot, hogy mondja el ő is, miért jó magyarnak lenni.

Elolvasom »
Szinai Tamás - Nemadomfel Együttes

Interjú Szinai Tomival

A NEMADOMFEL Együttes oszlopos tagja aki alig várja, hogy a karanténhelyzet után újrainduljon az élet, lehessen táborokba menni, közösségi nyaralásokon részt venni… Tomi életmottója két szóban összegezhető: ELFOGADÁS és SZERETET.

Elolvasom »
Kati mama - Nem Adom Fel Alapítvány Önkéntesség

Önkénteseink: Interjú Kondacs Andrásné Kati mamával

Nagyon sokan csak Katimamaként ismerik. Régi motoros a Nem Adom Fel Alapítvány önkéntes csapatában. Igazi tyúkanyó, mindenkihez van egy-két kedves, jó szava és akkor a humoráról, a nevetéséről még nem is beszéltünk. 61 évesen is olyan fiatalossággal, vitalitással mozog, hogy bárki megirigyelhetné. Bár még aktívan dolgozik a Szent István Egyetem Szarvasi Tessedik Campusán recepciósként, minden nagyobb Nem Adom Fel rendezvényen, koncerten ott van.

Elolvasom »

Szüts Diana

Az Alapítványról első ízben egy kedves ismerősömtől hallottam, így mondhatjuk, hogy a jószerencse vezetetett ide. Ez a szerencse úgy látszik, a későbbiekben is kitartott, mert már az első munkával kapcsolatos megbeszélés is harmonikus, kellemes hangulatban zajlott…

Elolvasom »

Kaszai Dalma

“Örültem a feladatnak, mert nagyon szeretem, ha tevékenyen telnek a napjaim. A munkám során feladataim közé tartozik a kávéház takarítása és előkészítése a vendégek számára.”

Elolvasom »
Czikora Évi

Czikoráné Szabó Éva

Érdekes az élet. Tavalyelőtt, amikor egy hónapot dolgoztam az Alapítványnál, mert utána másfelé sodort az élet, (majd vissza J), akkor egy pályázat kapcsán beszéltünk Évivel. Azóta nem találkoztunk, és most nagyon örülök, hogy ha írásban is, de elkészülhetett ez az interjú. Az Alapítványnál csak Czikora Éviként ismerik. Diplomája van, boldog házasságban él, dolgozik folyamatosan látás- és mozgássérültként, a Pályázatíró csapat tagja, emellett segíti azokat, akik a Lyme-kór miatt betegedtek meg.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!