Nem Adom Fel Alapítvány

Legfrissebb híreink

Czikora Évi

Czikoráné Szabó Éva

Érdekes az élet. Tavalyelőtt, amikor egy hónapot dolgoztam az Alapítványnál, mert utána másfelé sodort az élet, (majd vissza J), akkor egy pályázat kapcsán beszéltünk Évivel. Azóta nem találkoztunk, és most nagyon örülök, hogy ha írásban is, de elkészülhetett ez az interjú. Az Alapítványnál csak Czikora Éviként ismerik. Diplomája van, boldog házasságban él, dolgozik folyamatosan látás- és mozgássérültként, a Pályázatíró csapat tagja, emellett segíti azokat, akik a Lyme-kór miatt betegedtek meg.

Elolvasom »
Adjukössze

Mindennapi kenyér

Kérünk. NEKIK! Élelmiszerre. A Nemadomfel Házakhoz tartozó halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek most a koronavírus idején, még nagyobb segítségre szorulnak, mint bármikor!

Elolvasom »
Czakó Gabi - Nem Adom Fel Alapítvány Önkéntes koordinátor

Önkénteseink: Interjú Czakó Gabival

Egy civil szervezet életében nagyon fontos szerepe van az önkénteseknek. Ők azok, akik évek óta részt vesznek Alapítványunk kisebb-nagyobb rendezvényein, programjain, ott voltak a Nick Vujicic előadásokon, a Sziget Fesztiválon. Zánkán az Erzsébet táborokban, az együttes koncertjein, a decemberi Jobb Velünk a Világ gálán. Ők azok, akik önzetlenül segítenek, szinte már családtagnak számítanak. Vajon hogyan válik bárki is hűséges csapattaggá? Mi motiválja? Arra voltunk kíváncsiak, hogy a járvány idején mit csinálnak, amikor sorra maradnak el rendezvényeink. Czakó Gabi az Alapítvány önkénteseinek koordinátorát kérdeztem.

Elolvasom »
Szűts Dia

Interjú Szűts Diával

Az Alapítvány Kommunikációs csoportjának halk szavú, mosolygós, munkájára igényes és precíz tagja. Ilyennek ismertem meg. Keveset tudunk róla, főleg távmunkában dolgozik otthonról. Ő az, aki az online és social media felületeket kezeli, valamint segítséget nyújt egyéb kommunikációs feladatokban. Mint az interjúból is kiderül, szépírói érzéke is van. Kezdem azt hinni, hogy az Alapítványnál, csupa rejtett tehetség dolgozik. Mindenkiben van valami plusz, valami szerethető, valami titokzatos képesség. Ismerjétek meg Diát.

Elolvasom »
Nagy Lépés Futárszolgálat - Turczer Szabolcs

Futáraink – Turczer Szabolcs

Szeretném, ha pár szót mondanál magadról. – 42 éves vagyok, Édesanyámmal élek. Szeretek motorozni, kirándulni. – Hogyan kerültél a futárszolgálathoz? – A kávézóból lettem áthelyezve.

Elolvasom »
Takács Tünde - Nagy Lépés Futárszolgálat

Futáraink – Takács Tünde

Takács Tünde is kézbesítőként dolgozik a futárszolgálatnál. Olvashattunk róla a Nem Adom Fel Alapítvány Egyéniségei c. sorozatunkban. Már gyerekkorában érdekelte a dolgok eredete, az ősi múlt, a történelem, szeretett alkotni, rajzolni. A gimnázium után régésznek készült, végül restaurátor lett. 30 évig volt dolgozott ebben a szakmában, míg a létszámleépítés véget nem vetett ennek. Az egész élete megváltozott, betegsége miatt más utat kellett keresnie.

Elolvasom »

Ne maradjon le újdonságainkról!