• nemadomfel@nemadomfel.hu
  • +36 70 699 3319 (Hívható H-P / 9:00-15:00)
  • Iroda : H, Sz / 08:00 - 15:00

Jobb Velünk a Világ! Híradó 2019 – Fogyatékos Emberek Világnapja

Idén, a Fogyatékos Emberek Világnapján, december 3-án, a Nemzeti Színházban rendezett Jobb Velünk a Világ gálaesten került bemutatásra 2019-es évösszesítő Híradónk

Idén sem maradt el december 3-án a Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából szervezett Jobb Velünk a Világ! Gálaest a Nemzeti Színházban. Délelőtt a Nem Adom Fel Kávézó és Étteremben tartottak sajtótájékoztatót, ahol bemutatták azt a videót, melyet a Nem Adom Fel munkatársai, tapasztalati szakértői, önkéntesei készítettek a 2019-es év legfontosabb híreiből.

A különleges hírösszeállítás célja nem más, mint megmutatni, hogy milyen, a fogyatékos emberek világát érintő hírek tartoznak az idei év legrangosabb pillanatai közé és persze ezen keresztül azt, hogy a sérült emberek is értékteremtő tagjai társadalmunknak” – mondta el Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője.


A sajtótájékoztatón részt vett Pordán Ákos a Kézenfogva Alapítvány szakmai vezetője, Vég Katalin a Salva Vita Alapítvány ügyvezetője, aki az este kiosztott díjakról, díjazottakról számolt be, Kocsis Angéla idei Példakép díjas, Szekeres Pál az EMMI miniszteri biztosa, és Zalán János a Pesti Magyar Színház igazgatója. A gálaesten a rangos fellépők mellett kiosztották a Fogyatékosság-barát Munkahely Champion 2010-2019, a Munka-társ, és Példakép Díjakat is.

A gálaesten felléptek: Príma-díjas Parafónia zenekar, Ürmösné Fehér Nikolett zongoraművésznő, és Ürmös László brácsaművész, a DuoNicole Együttes tagjai, Agárdi Szilvia énekesnő és Veréb Tamás, az Operett Színház énekese, a 2016-os Sztárban sztár nyertese, Barabás Lőrinc dzsessztrombitás és zeneszerző, Erdélyi Rolika Paraszupersztár, mesemondó művész, György-Horváth Zsuzsa műsorvezető, Fahidi-Pusztai Éva írónő, a locarnóban nagydíjat nyert, a Létezés eufóriája dokumentumfilm főszereplője, Florent és Justin, a 2017-es France’s Got Talent tehetségkutató finalistái, a Cie Le Huit tánccsoport tagjai, Máté Roland műsorvezető, Rozbora András parakajakos, Sárközi András hegedűművész, Sárközi Ádám nagybőgős, Takács Erika jelnyelvi tolmács.

Közreműködtek továbbá Pálosi István koreográfus, a Magyar Mozdulatművészeti Társulat művészei, a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium növendékei, a SIC továbbá a NEVER GIVE UP Gospel Kórus és a VILLON TRIÓ.

Fotók az eseményről:

https://www.facebook.com/pg/nemadomfel/photos/?tab=album&album_id=2582620261857739

https://www.facebook.com/pg/nemadomfel/photos/?tab=album&album_id=2596947543758344

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content