Kulturális barangolások

Magyarország természeti értékei mellett kiemelkedő kultúrtörténeti értékekkel is rendelkezik, többek között nagyon szép kastélyokkal, várakkal/várromokkal, templomokkal, műemlék-jellegű lakóházakkal, illetve ipari műemlékekkel egyaránt.

Így nem csoda, hogy az UNESCO Világörökség listájára számos hazai kulturális értékünk is felkerült, pl. Andrássy út a Hősök terével, a budai várnegyed, a pannonhalmi apátság, a pécsi ókeresztény sírkamrák…

Kulturális barangolásaink során együtt fedezzük fel hazánk kulturális gyöngyszemeit. Magasan képzett, tapasztalt szakvezetőink által számtalan kalandos történetet, apró kis titkokat tudhatunk meg hazánk kulturális emlékeiről. 

Ellátogatunk különféle múzeumokba, megtekintünk képtárakat és galériákat egyaránt. Szemügyre veszünk állandó és időszaki kiállításokat is. Kültéri szobrokat csodálunk, olykor pedig romantikus, rejtett kis utcákon kerekezünk, sétálunk végig. 

Roll Natural - Gördüld be velünk a világot


Kulturális barangolásaink, és természetközeli túráink során is, egymást segítjük, egymásra odafigyelünk, és biztosítjuk az akadálymentességet, hogy programsorozatunk mindenki számára zökkenőmentes legyen. 

Összegezve, ezen programjaink biztosítják a közösségi élményt és kulturális feltöltődést egyaránt, egy egyre gyarapodó, vidám emberekkel teli társaság által. 

A legnépszerűbb kulturális célpontjaink a teljesség igénye nélkül: 

  • Szentendre
  • Szépművészeti Múzeum
  • Dinnyés Várpark és Skanzen

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content