Minden burger számít!

Ha örömmel segítenél nekünk, hogy megépíthessük a Mikes Lélekközpontot, nincs más dolgod, mint betérni a három Che Che burgerező valamelyikébe, „nemburgerezni” egy jót. Most minden vásárlásod után kapott kuponod - Mikes beköltözők dobozába való bedobásával - hozzájárulhatsz, hogy fogyatékkal élő fiatal beköltözőink közelebb kerüljenek az önálló, felnőtt élethez. A kampány keretében a Che Che Burger szeretné felhívni a figyelmet arra, milyen fontos kiállni másokért!

Burgerezni jó – már ha jó helyet választasz hozzá. Örömünkre szolgál, hogy a Che – Che Burger, úgy döntött, hogy mellénk áll, és segít a nagy célunk elérésében, hogy megépíthessük a Mikes Lélekközpontot. A burgerező számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás.  A Nem Adom Fel Alapítványra azért esett a választásuk, mert egy olyan célt tűzött ki maga elé, amely sokaknak egy teljesen új élet kezdetét jelentheti – a Che Che „nemburger” csapata jószívvel állt a kezdeményezés mellé.

Hiszünk benne, hogy amíg vannak körülöttünk ilyen lelkes és nyitott emberek, addig a magunk elé tűzött cél nem elérhetetlen. Minden felajánlás sokat jelent számunkra – épp úgy, mint ahogy minden egyes burger számít.

További információk a Mikes Lélekközpontról: https://www.facebook.com/mikeslelekkozpont

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Megszakítás