Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy bemutassuk nektek új támogatóink egyékét, amely nem más, mint a LED24. A LED24 lámpákkal, és egyéb világítótestekkel, a led világítás számos formájával foglalkozik magas színvonalon. Budapesten az Üllői út 124/B szám találhatjátok meg őket, ha nektek is szükségetek lenne a segítségükre.

A csapat tagjai váratlanul tűntek fel az életünkben, s pont a megfelelő pillanatban érkeztek, hiszen a hétköznapok egyikünk életében sem a legegyszerűbbek, és talán mindannyian éppen okosan próbáljuk beosztani mindazt, amink van.

A LED24-es fiúk pont ebben segítettek nekünk: hogy egy kissé fényesebben lássuk a jövőt. Adományuk Léleköntő Programunk munkatársaihoz került beszerelésre, és meglétük autizmussal élő gyerekeknek segít.

Jelen szövegben külön szeretnénk megköszönni nagylelkű segítségüket. Abban a reményben kezdjük meg ezt az együttműködést, hogy a jövőben még lesz lehetőségünk együtt dolgozni. Ha még többet szeretnétek megtudni róluk, nézzetek körül itt -> https://www.led24.hu/led-fenycso