NEM ADOM FEL Tréningcsapat az Erzsébet táborban

A Nem Adom Fel Alapítvány Szemléletformáló-Érzékenyítő Tréningcsapata a nyári tanítási szünet minden hétfőjén Zánkára utazott, ahol tapasztalati szakértőink egész napos foglalkozásokat tartottak az Erzsébet-táborba érkező gyerekeknek.

“Negyedik éve vártuk sok szeretettel és felfedezni való élménnyel – a Káli-medence festői környezetében, Tihany és Badacsony között elhelyezkedő – Zánkai Erzsébet-tábor táborozóit.” – számolt be Kalmár Judit, a NEM ADOM FEL Tréningcsapat szakmai vezetője.

Nemadomfel Érzékenyítő Tréning az Erzsébet táborban 2019A vakáció időszakában – június 17-től augusztus 26-ig, – hétről-hétre büszkén csatlakoztunk a gazdag és színes programokhoz. Hetenként 300-400 gyermekkel és sok-sok pedagógus kollégával ismerkedhettünk meg. Játszottunk a Balatonban és a partján, közösen alkottunk, zenéltünk, sportoltunk. Egy új programunk is teret kapott, a pénzügyi tudatosságra nevelő tréning. Különlegessége, hogy játékos formában igyekszik a résztvevők pénzügyi tudását bővíteni. A tréning állomásai interaktívak, a résztvevők korábbi tapasztalataira épülnek. Programjainkba a világhírű motivációs tréner, Nick Vujicic gondolatait ültettük át. Ezeket az életre szóló megtapasztalásokat vihették a diákok és a pedagógusok magukkal. “Nem szégyen az, ha nem ütjük meg a „mértéket”, ha elvétjük a célt, ha elbotlunk, vagy ha felsülünk. Csak az a szégyen, ha a tévedéseinkből, botlásainkból nem merítünk erőt ahhoz, hogy még keményebben próbálkozzunk, és a játékban maradjunk.”

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content