Piacok Napja 2019

Június 23-án 6. alkalommal került megrendezésre a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében az integrált Piacok Napja az Erzsébet téren. Több mint 150 árus, és 20 fogyatékossággal élő emberekkel foglalkozó civil szervezet árulta portékáit.

Ezen a napon a tér egy igazi, izgalmas, sokszínű közösségi piaccá alakult. Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek… találtak gazdára.

A Piacok Napja fő célja, hogy a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek árusítását be lehessen integrálni a különböző piacok hasonló termékeik közé, mert épp ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg sokszor a kellő figyelmet és érdeklődést.

A program keretében fellépett a sérült énekesekre épülő NEMADOMFEL Együttes. A frissítőkről, finom falatokról a kitelepülő Nem Adom Fel Kávézó és Étterem gondoskodott. A befolyt adományból a nyári táborozást támogatják.Együttműködő partnerek voltak: Kezdjetek szeretni!, Hello Piac!, Salva Vita – Segítő Vásárlás, Divat Placc, Otthon Placc, Nagy Budapesti Kultúrzsibi, Finom Placc, Kikötő Placc, és természetesen a Nem Adom Fel Alapítvány és a Belváros-Lipótváros Önkormányzata.

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content