Már évente két alkalommal!

Integrált vásár a belváros szívében

Egy különleges nap, amikor különböző piacok és közösségi vásárok árusai, illetve fogyatékossággal élő alkotók által készített termékeket árusító civil szervezetek egyszerre, egy helyen kínálják portékáikat, hatalmas választékban, a belváros szívében!

Közösségi gondolkodás

Fenntarthatóság

Befogadó társadalom

Videó lejátszása

PIACOK Napja a budapesti Erzsébet téren

Alapítványunk a Piacok Napja rendezvényt több népszerű közösségi piac (WAMP, Gardrób, Divat Placc, Kultúrzsibi, stb) együttműködésével 2014-ben szervezte meg első alkalommal a budapesti Erzsébet téren. A 2019. óta immár évente két alkalommal is megszervezésre kerülő rendezvényünk fő célja, hogy a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú design termékek árusítását beintegrálja a különböző népszerű piacok hasonló termékei közé, hiszen bár ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de sokszor mégsem kapják meg a kellő érdeklődést és figyelmet.

Rólunk mondták

Nagyon hangulatos rendezvény volt, remek időben kitűnő helyen. Jó volt egy ilyen nagyszabású programon képviseltetni magunkat. A szervezők kéréseinkkel kapcsolatban gyorsan és készséggel reagáltak, így az áram és szék probléma is hamar megoldódott. Akik hozzánk betaláltak, kérdezősködtek vagy alkottak esetleg arcfestésen vettek részt, jókedvűen és elégedetten távoztak. Köszönjük szépen még egyszer a meghívást és gratulálunk a szervezéshez!

Egyszülős Központ Hajas Krisztina - Egyszülős Központ képviselője
Egyszülős Központ - Piacok Napja

Ritka betegként, Metartópikus Dysplaziával születtem, botokkal illetve kerekesszékkel közlekedő mozgássérültként élek. Azt vallom, mindenkinek – legyen az sorstárs vagy bármilyen egészséges ember – meg kell találnia az életének azt a területét, amely örömmel tölti el. Nekem ez sikerült!

Sziluett világ Szabó Edit - A Sziluett világ alapítója

A Piacok Napja során 38 véradó látogatta meg a sátrunkat, közülük 10 főt új véradóként regisztráltunk, és összesen 126 dl vért vettünk le ami fantasztikus eredmény! A rutinos véradók már a neten a Vöröskereszt oldalán előre tájékozódtak, hol lesz véradás, de volt, aki csak úgy meglátta a plakátot a téren, követte a nyilakat és spontán beült vért adni.

Magyar Vöröskereszt Földvári Gyöngyvér - Területi véradás szervező
Magyar Vöröskereszt

A Piacok Napján cégünk első ízben 2019-ben képviseltette magát. Sminktanácsadással, gyerekeknek szóló játékokkal, ékszer és csillámtetoválással vártuk az érdeklődőket. A rendezvény és a teljes nap igen érdekes élmény volt számunkra és azóta is szívesen csatlakozunk minden hasonló kezdeményezéshez!

AVON Simon Gabriella - AVON 074-es körzetvezető
AVON a Nőkért

Standunknál, ahol a csomagolásmentes szemlélet jegyében ökozacskókat, környezetbarát uzsonnás tasakokat és egyéb kiegészítőket vásárolhattak az érdeklődők egész nap tumultus volt. A Piacok Napja volt eddig a legkiemelkedőbb vásár amin árusítóként részt vettünk. Köszönjük!

SAKU – az ökozacskó Merfelsz Dóra - Alapító, cégtulajdonos
SAKU az ökozacskó

Alapítványunk számára, mely 2013-ban indult az elhagyott és bántalmazott állatokért, nagyon sikeres volt a Piacok Napján való részvétel! Rengeteg érdeklődő, adományozó kereste fel a standunkat és a legtöbbször feltett kérdés ez volt: Hogyan segítsünk? A gyerekek számára pedig külön öröm volt, hogy kényeztethették a velünk lévő pici kutyusokat és cicákat.

Állatrendőrség Alapítvány www.allatrendorseg.com
Állatrendőrség Alapítvány a Piacok Napján

    Újdonság: integrált havivásárok az Akvárium Klubban

    A PIACOK Napja alapötletet továbbgondolva, a Hello Piac Nonprofit Kft. jóvoltából elindultak integrált havi vásáraink is az Erzsébet téri Akvárium Klubban.