Nem Adom Fel Alapítvány

Pályázati projektek

Az ÉTA tagszervezete vagyunk

A Nem Adom Fel Alapítványnál büszkén valljuk, hogy összefogással bárki többre juthat, mint egyedül. Hogy örömmel segítünk, ha módunkban áll, és bármikor szívesen dolgozunk együtt olyanokkal, akiknek az álmai a miénkhez hasonlóak. Hiszen, ha többen dolgozunk együtt, az egyben azt is jelenti, hogy többeknek tudunk segíteni, közelebb kerülhetünk megosztott céljainkhoz.

Elolvasom »

Felhívás gyakornoki programra!

Új nagyszabású kalandba kezd a Nem Adom Fel Kávézó csapata. Most indul gyakornoki programunk, amelyben megváltozott munkaképességű, vagy Sajátos Nevelési Igényű munkavállalókat keresünk. Ha éppen nincs munkád, elmúltál tizennyolc éves, és szívesen jelentkeznél hozzánk, most itt a lehetőség!

Elolvasom »

Kincsek a múlt homályában: néhány gondolat a néptánc értékeiről

A néptánc egyike múltunk olyan szép értékeinek amikről hajlamosak vagyunk elfeledkezni. Új programunkban igyekszünk ezek közül az elfelejtett kincsek közül visszahozni néhányat, és átadni azoknak a gyerekeknek, akik nyitottak erre. Egy kis kíváncsiságért cserébe azok a fiatalok, akik részt vesznek táncos programjainkon izgalmas, tartalmas élményekkel távozhatnak. De miért is jó néptáncra járni? Következő írásunkban igyekszünk a kérdés mélyére látni.

Elolvasom »

Zenei közösség és önismereti fejlesztés Pándon

Zenei foglalkozásokat, szociális fejlesztést tartottak 16 Nem Adom Fel Házas gyermek részére Január elseje és Június harmincadika között. A „Mindenki szívében van egy dallam”( SZOC-20-ALT-FEJL-ESZK-4-0229) pályázat keretén belül új hangszereket vásárolhattunk, ezzel igyekezve azon, hogy gyarapítsuk a gyerekek lelki gazdagságát. A pályázat a Belügyminisztérium jóvoltából valósulhatott meg, a szervezet egy millió forintos támogatást nyújtott a projekthez. A foglalkozásokat zenés foglalkozásokat Sajtos Sándor, míg a szociális fejlesztéseket és a közösségépítő alkalmakat Deményné Fábus Éva vezette.

Elolvasom »

Zeneszó és közösségépítés Szendrőládon

Zenei foglalkozásokat, szociális fejlesztést tartottak 16 Nem Adom Fel Házas gyermek részére Január elseje és Június harmincadika között. A „Mindenki szívében van egy dallam”( SZOC-20-ALT-FEJL-ESZK-4-0228) pályázat keretén belül új hangszereket vásárolhattunk, ezzel igyekezve azon, hogy gyarapítsuk a gyerekek lelki gazdagságát. A pályázat a Belügyminisztérium jóvoltából valósulhatott meg, a szervezet egy millió forintos támogatást nyújtott a projekthez A foglalkozásokat Pappné Krisztina és Lakatos Attila vezette: ezek során a gyerekek megismerkedhettek különböző ütős és pengetős hangszerekkel, új dalokat, zenei technikákat tanulhattak.

Elolvasom »