Nem Adom Fel Alapítvány

Pályázati projektek

Lengyel-magyar projekt

Nemzetközi tábor a magyarországi Varsói Nagykövetség támogatásában

2019. augusztus 22-28 között került sor a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében arra a magyar-lengyel nemzetközi ifjúsági táborra is, amelyet a Magyar-Lengyel Nem Kormányzati Együttműködési Program támogatott. A projektben 18 fiatal vett részt, lengyel és magyar, illetve fogyatékossággal élő, illetve nem fogyatékossággal élő fiatalok közösen. A résztvevők részben csatlakoztak az ugyanebben az időben megszervezett Nem Adom Fel Fesztiválhoz is, amelynek körülbelül 250 résztvevője volt.

Elolvasom »
All Volunteers Önkéntes program

Végéhez ért az All Volunteers projekt

Augusztus végével zárul le az az Európai Unió, Erasmus+ programja által támogatott nemzetközi projekt, melyben a Nem Adom Fel Alapítvány spanyol és olasz partnerekkel együttműködve dolgozott egy tréninganyag létrehozásán fogyatékossággal élő fiatalok számára. A képzési anyag célja az volt, hogy a fiatalokat felkészítse sportszervezői és sportvezetői feladatokra, ezzel elősegítve a társadalomba való beilleszkedésüket, munkavállalási esélyeiket, sportolásukat, illetve a szabadidejük hasznos eltöltését.

Elolvasom »
All Volunteers Önkéntes program

Sikeresen lezajlottak az All Volunteers tréningjeink

Márciusban és áprilisban, két turnusban zajlottak azok a tréningek, melyeket az All Volunteers nemzetközi pályázatban résztvevő partnerek dolgoztak ki közösen, s amelynek célja 20 fogyatékossággal élő fiatal bevonása volt sportszervezői és sportvezetői tevékenységekbe.

Elolvasom »
All Volunteers Önkéntes program

Gyere Te is önkéntesnek!

Elkészült az a nemzetközi partnerekkel közösen kidolgozott tréninganyag, amelynek célja, hogy fogyatékossággal élő fiatalokat készítsen fel arra, hogy sportszervezeteknél, vagy más civil szervezeteknél önkénteskedjenek sportszervezői és sportvezetői feladatokat vállalva.

Elolvasom »