Roll Natural | Történetünk

A Roll Natural csapatát, amely a Nem Adom Fel Alapítvány együttműködésével jött létre, Szilágyi Adrienn és Vellai Zsolt alapították 2017. május 17-én. Ezt a napot tekintjük a hivatalos megalakulásunk napjának.
Roll Natural Természetjárás fogyatékossággal élőknek


Kezdeti célkitűzésünk az volt, hogy a biológusi és a rendezvényszervezési tudásunkat összegyúrva fogyatékkal élő társaink számára túrákat, illetve tárlatvezetéseket szervezzünk és bonyolítsunk le főként nemzeti parkokba, vadasparkokba, állatkertekbe, ökocentrumokba, valamint múzeumokba. Erre az alapra épül programjaink többsége, igyekszünk többféle módon is lehetőséget nyújtani, hogy minél közelebb kerülhessünk természetünk különleges és csodálatos élővilágához, illetve egyúttal védjük is azt! Eközben, kiemelten figyelünk arra, hogy szervezett túráink, látogatásaink akadálymentesek legyenek, hogy ezáltal fogyatékkal élő sorstársaink is egyenértékűen vehessenek részt programjainkon. 

Első programunk a „Barangolás az állatkertben” címmel lett meghirdetve, melynek a Fővárosi Állat- és Növénykert adott otthont. A programon több kerekesszékes érdeklődő és családtagjaik is részt vettek. 

Mára már egyre bővülő csapatunk 11 főt számlál és tevékenységeink köre, illetve céljaink is nagyban kibővültek. A túrák és tárlatvezetések mellett társasjátékklubot, környezetvédelmi tréningeket, táborokat és sportolási lehetőségeket szervezünk és bonyolítunk le fogyatékossággal élő és ép személyeknek egyaránt. Programjaink valamennyi korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. 

Szeretettel Várunk Programjainkra!

Hasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content