Végéhez ért az All Volunteers projekt

Augusztus végével zárul le az az Európai Unió, Erasmus+ programja által támogatott nemzetközi projekt, melyben a Nem Adom Fel Alapítvány spanyol és olasz partnerekkel együttműködve dolgozott egy tréninganyag létrehozásán fogyatékossággal élő fiatalok számára. A képzési anyag célja az volt, hogy a fiatalokat felkészítse sportszervezői és sportvezetői feladatokra, ezzel elősegítve a társadalomba való beilleszkedésüket, munkavállalási esélyeiket, sportolásukat, illetve a szabadidejük hasznos eltöltését.
All Volunteers Önkéntes program


A projektbe minden országban min. 20 fiatal került bevonásra, akik lehetőséget kaptak a képzésen való részvételre, illetve arra, hogy 20 órában kipróbálhassák magukat sportszervezői és sportvezetői feladatokban önkéntesként.

A projekt magyarországi záróeseményére 2019. július 3-án, Pándon került sor a helyi polgármester részvételével, aki maga is szeretne a jövőben hasonló projekteket támogatni. A Nem Adom Fel Alapítványnak köszönhetően összesen 24 fiatal vett részt a képzésen és vállalt önkéntes feladatokat, akik nagyszerű munkát végeztek, s reméljük, a jövőben is számíthatunk rájuk.

All Volunteers logo
Erasmus logoHasonló cikkek:

Ne maradjon le újdonságainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skip to content