Zenei Programok

NEMADOMFEL Együttes

NEVER GIVE UP Gospel

NEMADOMFEL Show

NEMADOMFEL Együttes

Együttesünk anno egy önálló kezdeményezésként indult el, Magyarország első, sérültekből álló zenekaraként. Megalakulásunk adta az apropóját annak is, hogy 2005-ban utcazenélések alkalmával az Alapítvány alaptőkéje összegyűlhetett. Sikereinket az Álomturné koncertfilm is megörökítette.

Együttesünk 20 éve folyamatosan koncertezik hazánkban és külföldön egyaránt, évente átlagosan 30 000 ember előtt lépünk fel. Megalakulásunk óta 4 igen sikeres zenei albumunk jelent meg.

Integrált zenekar

A NEMADOMFEL Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók.

Professzionális zene

Együttesünk rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy sztárelőadók mellett is bátran megálljuk a helyünket a színpadon.

Színvonalas tartalom

Az Együttes repertoárjában saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatóak. Őszinte lelkesedésünkkel mindenhol emlékezetes élményt nyújtunk a Nagyérdeműnek.

Együttesünk tagjai

Kiss Barna NEMADOMFEL Együttes Zenei vezető Koncertrendelés

Kiss Barna

Zenei vezető

Zakál Zoltán NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Zakál Zoltán

Frontember

Vaskó Mária NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Vaskó Mária

Ének

Hermann Tibor NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Hermann Tibor

Rap, ének

Huszka Zoltán NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Huszka Zoltán

Ének

Nagy Kriszta NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Nagy Kriszta

Ének

Bődi András NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Bődi András

Ének

Kocsis Nikol NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Kocsis Nikol

Ének

Mihályi Norbert NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Mihályi Norbert

Konferanszié

Bakró Zsuzsi NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Bakró Zsuzsi

Táncos

Györke Nóra NEMADOMFEL Együttes Koncertrendelés

Györke Nóra

Tánckar vezető, vokál

NEVER GIVE UP Gospel Kórus

A közel 40 tagot számláló, Schmélné Papp Ágnes által vezetett integrált gospel kórusunk 2013-ban, a világhírű Nick Vujicic magyarországi előadásán lépett fel elsőként a nagyközönség előtt. Kórusunk azóta számos sikeres fellépésen van túl, melyek közül kiemelkedik az évente a Nemzeti Színházban megrendezésre kerülő, a Fogyatékos Emberek Világnapjához kapcsolódó gálaest, valamint a 2016-ban, Nick Vujicic második magyarországi látogatásakor tartott nagykoncert. Repertoárunkban gospel dalok mellett számos könnyűzenei műsorszám is szerepel.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

NEMADOMFEL Show

Egy lendületes színpadi produkció, melyben ének, zene, tánc, színpadi jelenetek és cirkuszi elemek vegyülnek.

A felkészítést segítő szakemberek és önkéntesek között is vannak fogyatékossággal élő személyek. A műsorban szereplő fiatalok Magyarországon kívül már számos országban megmutathatták tehetségüket többek között Kínában, Belgiumban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban és Szlovákiában.

 

International coordinator: Réka Luca Dely, delyreka@nemadomfel.hu, +36202962610

Koncert / színpadi produkció rendelés

Praesent vel dui nec enim placerat ullamcorper. In eget auctor tortor. Curabitur tempor nibh augue, in blandit justo aliquam at. Sed semper ipsum eu tortor bibendum, vitae porttitor risus commodo. Vivamus venenatis nisl at eros mollis gravida. Fusce id faucibus tellus.