A Nem Adom Fel Alapítványnál büszkék vagyunk rá, hogy azt valljuk, a tanulásnak mindig jelen kell lennie az életünkben. Ahhoz, hogy naprakészek maradjunk, hogy hozzá tudjunk tenni valami jót egymás életéhez, folyamatosan képeznünk kell magunkat.

Ezzel az eszmével összhangban jött létre az Eszközök a Fenntartható Vállalkozói Környezeteket Támogató Innovációs Folyamatokhoz a Nem Adjuk Fel Szociális Szövetkezetben elnevezésű project, amiről az alábbiakban mesélünk majd nektek.

A tanulás fontossága mellett hisszük, hogy az új dolgok megismerésének nem kell unalmasnak lennie. Ezzel a gondolattal indult öt kollégánk egy Spanyolországban helyt kapó képzésre, amelyet az új információk feltárása mellett, izgalmas kalandnak fogtunk fel.

A Tools Supporting Innovation Processes to enhance Sustainable Entrepreneurship Environments in Nem Adjuk Fel Szociális Szövetkezet elnevezésű kezdeményezésen olyan témákról esett szó, mint, hogy hogyan lehetünk környezettudatosabbak, vagy éppen hogyan kezelik spanyol barátaink a helyi eperföldeket.

Az öt napos kirándulás alatt arról is beszélgettünk, hogy az ottani iskolák milyen módszerekkel törekednek arra, hogy kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak. A szakami eszmecsere olyan gyümölcsöző volt, hogy azt reméljük, az együttműködések a jövőben is folytatódhatnak.

Természetesen be kell vallanunk, hogy ezt az időszakot nem kizárólag intellektuális kihívásokkal töltöttük. Fantasztikus vendéglátásban volt részünk, és új barátaink elkísértek bennünket néhány helyi nevezetességhez is. Hisszük, hogy a tanulásnak nem csupán egy formája létezik, és nagyra értékeltük, hogy bele kóstolhattunk a helyi kultúrába, és különlegességeket ismerhettünk meg.

Ezúton szeretnénk megköszönni ezeket az élményeket, és a részvételi lehetőséget minden partnerünknek. Reméljük, hogy a jövőben viszonozhatjuk a kedves vendéglátást, és még több közös emléket gyűjthetünk össze.

Megszakítás