Az idei év különleges lehetőségeket kínál, hogy valódi örömöt vigyünk oda, ahol az eddig nem adatott meg. Alapítványunk arra vállalkozik, hogy 100 nehézsorsú gyermek számára valóra váltsa a Mikulás álmát. Segítsünk nekik együtt!

Sokszor a kisebb dolgok hozzák a legnagyobb boldogságot. Egy ajándék, egy mosoly, és egy kis csillogás a szemükben – ez az, amit elérhetünk. A gyermekmosolyok nem ismernek határokat.

Hogyan lehetsz Te is Mikulás? Egyszerű! A segítség már csak egy kattintásnyira van.

Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan teheted meg:

  1. Adományozd egy Mikuláscsomag árát: Az ajándékok beszerzése és az esemény lebonyolítása jelentős költségekkel jár, és minden apró beruházásnak nagy szüksége van. Az alapítvány számlaszáma: 11600006-00000000-84308566 (Erste Bank). Kérjük, tüntesd fel a közleményben: „Mikulás”. Az adományokat nagy örömmel fogadjuk.
  2. Személyes átadás: Ha felajánlásodat személyesen jutattnád el hozzánk: add le azt az Alapítványunk irodájában. VIII. kerület, Magdolna utca 1. Tunyogi Zsuzsa kolléganőnk vár Téged szeretettel.

Az adományokat december 4-ig várjuk, hogy időben útnak indulhasson a mi Mikulásunk. Ezen a karácsonyon neked is lehetőség van arra, hogy valódi változást hozz egy kisgyerek életébe.

Megszakítás